Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca'dan 4 mahalleye temsilcilik!

CHP Darıca ilçe Başkanlığı, mahalle temsilciliklerini açmaya devam ediyor. Yakup Törk başkanlığında iyi ve farklı bir ivme yakalayan CHP’nin Yalı, Yeni, Cami ve Zincirlikuyu Mahalle temsilcilikleri, CHP Darıca ilçe Başkanlığı’nın eski binasında açıldı. Açılışa CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan da katıldı

CHP Darıca'dan 4 mahalleye temsilcilik!
06 Mart 2017 - 11:09
Yakup Törk Başkanlığı’nda mahalle temsilciliklerine önem veren CHP Darıca İlçe Başkanlığı, dün Yalı, Yeni, Cami ve Zincirlikuyu Mahalle temsilciliklerini CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nın eski binasında faaliyete geçirdi. Açılış programına CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar, CHP Darıca Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, CHP Darıca SKM Başkanı Kadir Işık ve çok sayıda partili katıldı. 
 
TÖRK: MAHALLE TEMSİLCİLİKLERİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Programda konuşan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, ‘’Göreve geldiğimizden beri büyük bir çalışa programıyla sahadayız. Her gün vatandaşlarımızla beraberiz. Mahalle temsilciliklerimiz bizim için çok önemli. Darıca genelindeki tüm mahallelerde temsilci örgütlerimizi oluşturduk. Mahalle temsilciliklerinde görev yapan yöneticilerimizin çalışmalarını büyük bir takdirle izliyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan tüm partililerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.
 
TARHAN: TÖRK VE YÖNETİMİ BAŞARILI İŞLERE İMZA ATIYORLAR
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ise yaptığı konuşmada ‘’Darıca benim için özel bir yer. Seçim bölgem burası, burada yaşıyorum. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve yönetimi çok güzel işlere imza atıyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Mahalle Temsilciliklerimiz tüm partililerimize hayırlı olsun’’ dedi.