Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Dünya kupası öncesi ilk prova

Dünya Kupası’ndan sonra FİFA’nın en büyük organizasyonu olan U-20 Dünya Kupası, Türkiye’de yapılacak.

Dünya kupası öncesi ilk prova
10 Kasım 2012 - 11:37
 Hazırlıklarına başlayan Türk Milli Takımı ilk hazırlık maçını 14 Kasım’da Gebze’de Danimarka ile yapacak.
 
GEBZE İÇİN BÜYÜK ŞANS
Geleceğin Milli Takımı’nın oluşturulduğu U-20 Milli Takımı, 21 Haziran-13 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan Dünya Kupası hazırlıklarına başlıyor. İlk maç 14 Kasım Çarşamba günü Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak. Kartal’da oynanması planlanan bu özel maç son anda Gebze’ye alınırken, Gebze’de daha önce oynanan Milli maçlardaki ilgi ve katılım dikkate alındı. FİFA’nın Dünya Kupası’ndan sonra en önemli organizasyonu olan U-20 Dünya Kupası maçları öncesinde böylesine kritik bir maçın Gebze’de oynanacak olması ilçemiz adına büyük bir şans.
 
DARICA’NIN YILDIZLARI ADAY KADRODA
Daha önce oynanan U-17 Mili maçlarında Gebzesporlu Vedat ve Kerem yer almıştı. Altyapılardaki en önemli grup olarak görülen U-20 Mili Takım aday kadrosunda ise Darıca GB’nin genç yıldızı ve 3. Liglerin gol kralı İbrahim Yılmaz ile sarı-yeşili ekipten Beşiktaş’a giden ve şu anda PTT 1. Lig takımlarında Çaykur Rizespor’un formasını giyen Cumali Bişi, Çarşamba günü Gebze Stadı’nda Milli formayı giyecekler. U-20 takım sorumluluğunu Fayyaz Uçar yapıyor. yardımcılığını ise Emre Aşık.
 
TFF’NİN SİTESİNDE İLK HABER
Gebze’de oynanacak özel maç TFF’nin sitesinde ilk haber olarak yer aldı. Siteden yapılan açıklamada şu ibarelere yer verildi:
“Türkiye'nin ev sahipliğinde 2013 yılında düzenlenecek FIFA U-20 Dünya Kupası'na hazırlanan U-20 Milli Takımımızın, 14 Kasım Çarşamba günü Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Danimarka U-20 Milli Takımı ile yapacağı hazırlık maçının aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya davet edilen oyuncular 11 Kasım Pazar günü saat 18.00'de İstanbul Kartal Titanic Business Otel Asia'da toplanacak.”