Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karadamar'dan haber alınamıyor!

Önceki gün Darıca, Gebze, Çayırova, Dilovası'nda bulunan tüm Diyarbakırlılar hızla yayılan bir haber ile kelimenin tam anlamıyla adeta ayağa kalkıp şok yaşıyorlar. Darıca Diyarbakılılar Derneği Başkanı Cengiz Karadamar’dan dün akşamdan beri haber alınamıyor haberi kulaktan kulağa yayılırken, bu haber üzerine Diyarbakırlılar ve ailesi şaşkınlık içerisinde olumlu bir haber bekliyorlar.

Karadamar'dan haber alınamıyor!
02 Ocak 2013 - 10:12
 Bu gün Darıca, Gebze, Çayırova, Dilovası'nda bulunan tüm Diyarbakırlılar hızla yayılan bir haber ile kelimenin tam anlamıyla adeta ayağa kalkıp şok yaşıyorlar.  
Darıca Diyarbakılılar Derneği Başkanı Cengiz Karadamar’dan dün akşamdan beri haber alınamıyor haberi kulaktan kulağa yayılırken, bu haber üzerine  Diyarbakırlılar ve ailesi şaşkınlık içersinde olumlu bir haber bekliyorlar.
Alınan bilgilere göre dün akşam saatlerinde dernekten ayrılan ve bir daha haber alınamıyan Diyarbakırlılar Derneği Başkanı Cengiz Karadamar’ın ailesi ve dostları endişeli bekleyişini sürdürüyorlar.  
Dün akşam saatlerinde Darıca’da bulunan Diyarbakırlılar Derneği’nden 22 UF 121 plakalı Ford focus marka aracıyla ayrılan Gebze-Darıca Diyarbakırlılar Dernek Başkanı Cengiz Karadamar’dan henüz haber alınamazken, dün akşam saat 21:30 saatlerinde dernekten eve diye ayrılan Karadamar’ın evine gitmediği, telefonlarına da ulaşılamadığı bildiriliyor.
Ailesi ve dostları olayın etkisi ile bekleyişlerini sürdürürken bu haber tüm Diyarbakırlı çevrelere hemen ulaştığı, haberi alan Cengiz Karadamar'ın tüm dostları aile ile temasa geçtiği öğrenildi.