Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kolcuoğlu: Daha iyi hizmet vereceğiz!

Geçtiğimiz haftalarda yapılan seçimle yeniden S.S Öz Darıca Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı seçilen Mahmut Kolcuoğlu ve ekibi Darıca-Gebze hattında çalışan 92 araç ile yapılan birçok yenilikle beraber adım adım profesyonelleşiyor.

Kolcuoğlu: Daha iyi hizmet vereceğiz!
09 Mayıs 2017 - 09:30
S.S Öz Darıca Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Mahmut Kolcuoğlu, konuyla ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, gerek vatandaşın huzuru, gerekse meslektaşlarının haklarını savunmak, müşteri memnuniyetini göz önüne alarak, daha iyi hizmet vermek için ellerinden geleni yaptıklarını, Darıca-Gebze hattında bundan sonra yeniliklerin ortak alınan kararlarla sürekli gerçekleşeceğini belirtti. Kolcuoğlu ayrıca kaliteli hizmet açısından bir çok projeyi hayata geçireceklerini de ifade etti.
 
DERDİMİZ VATANDAŞA HİZMET ETMEK
Darıca-Gebze hattında bulunan 92 araçtaki kameralarla beraber, çipli sistem aracılığıyla, otobüslerin hepsi an ve an çalışma ekibinde bulunan 9 kişi tarafından izleniyor. Bilgisayarlar üzerinden gerçekleşen bu izlenimlerde en ufak olumsuzluklarda dahil çıkan olaylar hemen yönetime aktarılıyor. Yönetim de anında toplanıp, ceza uygulamasına başlıyor. Güzergah, dış görünüm, iç görünüm, şoförlerin takip edilmesi ve yolcularla olan diyalogları dahi bu ekip tarafından izleniyor. Sürekli kayıt altına alınan bu görüntüler, daha sonra tekrar tekrar izleniyor.  Herkesin birbirine yardım etmesi gerektiğini belirten S.S Öz Darıca Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Mahmut Kolcuoğlu, ‘’’Yolcular da, şoförler de bu sisteme yardımcı olmalı. Bizler hep en iyiyi yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız durak önlerine araç park etmesinler. Durakları işgal etmesinler. Bu konuda hassasiyet gösteren herkese teşekkür ediyoruz. Bizim için Huzur, en üst safhada. Bizlerden desteklerini esirgemeyen, Protokol üyelerimize, yolcularımıza ve değerli şoför arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Herkes emin olsun ki Darıca-Gebze özel kalk otobüsü hattı, ilerleyen zaman içerisinde tamamen profesyonel çalışan bir hat sistemi olacaktır’’ dedi. S.S Öz Darıca Minibüsçüler ve Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi’nin yeni yönetim kurulu ise şu isimlerdne oluşuyor; Mahmut Kolcuoğlu (Başkan), Yusuf Kara, Hakan Yılmaz, Salih Yavuz ve Kazım Sarıtaş