Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hospital Park, Darıca'nın yeni gözdesi olacak

Darıca Bayramoğlu’nda 9 yıldır sağlık hizmeti veren Özel Boğaziçi Hastanesi, Hospital Park Hastanesi olarak hizmet vermeye devam edecek.

Hospital Park, Darıca'nın yeni gözdesi olacak
05 Ocak 2013 - 15:52
 Hospitalpark Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten, 150 yataklı hastane için yer arayışlarının devam ettiğini söyledi.  7 Ocak Pazartesi gününden itibaren Hospital Park Hastanesi olarak hizmet vermeye başlayacak olan Özel Boğaziçi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Nilgün Yönten, Genel koordinatör Mehmet Topçu, Satın alma Koordinatörü Gökhan Fener, Halkla İlişkiler Sorumlusu M. Fatih Şimşek, Bayramoğlu Paradise Hotel’de basın toplantısı düzenledi.
 
İSİM DEĞİŞTİRDİ
Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten, Yaklaşık 20 yıldır grup olarak faaliyette bulundukları sağlık sektöründe Darıca’da 9 yıldır Özel Boğaziçi Hastanesi olarak hizmet verdiklerini bundan sonra yönetimin yöneticilerin işi olmadığı ilkelerinden hareketle, tüm çalışanları yönetimin bir parçası haline getirmeyi hedefleyerek hizmeti  Hospitalpark adı altında hizmetlerine devam edeceklerini belirtti.
 
150-200 YATAKLI HASTANE
Dr. Nilgün Yönten,  çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Darıca’da kurmayı düşündükleri, 20 milyon dolarlık yatırım olan tam teşekküllü 150 - 200 yatak kapasiteli yeni bir hastane ile bölge halkının sağlık ihtiyacını karşılamak istediklerini vurgulayan Yönten, “ yer arayışlarımız devam ediyor. Görüştüğüz birkaç yer var yer konusu kesinleştiği takdirde yeni hastane için hemen çalışmalara başlayacağız. Sunduğumuz kaliteli hizmetimizi fiziksel mekan olarak' ta geliştirerek sadece bölgenin değil tüm Türkiye' nin örnek olacağı bir hastaneyi bölge halkımıza kazandırmak istiyoruz.” Dedi. Dr. Nilgün Yönten, hastane olarak 17 branşta 23 hekimin görev yaptığını yeni hastane ile birlikte branş sayısının artmasıyla hekim sayısının 50’ye çıkacağını söyledi.