Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebze - Derince Karayolu'na dikkat

Gebze’de trafo üretimi yapan bir fabrikadan 280 adet tekerleği bulunan dev çekiciye yüklenecek olan ağır tonajlı bir trafonun bu sabaha karşı Derince Limanı’na doğru yola çıkacağı ve bu geçiş esnasında güzergahın diğer araçlara kontrollü olarak verileceği öğrenildi.

Gebze - Derince Karayolu'na dikkat
01 Nisan 2018 - 01:01

Gebze’de trafo  üretimi yapan bir fabrikadan Derince Limanı’na sevk edilecek ağır tonajlı bit trafonun Şekerpınar merkezli ÇABA Misnak Proje Lojistik Vinç ve Mühendislik A.Ş.’ye ait 280 tekerleği bulunan bir çekiciyle yapılacağı öğrenildi. 

Bu sabaha karşı saat 03.00’da fabrikadan ağır tonajlı trafoyla yola çıkacağı ve yükünü Derince Limanı’na sevk edeceği öğrenildi

280 Adet tekerleğiyle üzerinde ağır tonajlı trafo bulunan çekicinin D-100 Karayolu üzerinden 38 Km.’lik  Gebze- Derince güzergahını 7 saat de kathedeceğinin hesaplandığı ifade edilirken bu sırada diğer araçlara kontrollü geçiş verileceği belirtildi.

Sabah saat 10.00’da Derince Limanı’na ulaşması beklenen trafo yüklü çekicinin özellikle Hereke- derince güzergahında D-100 Karayolu’nu kapatacağı öğrenildi.


RESİM: Magazin Ulaşım