Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca İdeal Çelik, adından söz ettirmeye başladı!

Darıca İdeal Spor Kulübü Çelik Karate okulu yeni bir yapılanmanın ardından önemli başarılara imza attıktan sonra, yeni başarılar için aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor.  

Darıca İdeal Çelik, adından söz ettirmeye başladı!
03 Şubat 2020 - 12:23
Darıca İdael Spor Kulübü, Çelik Karate Okulu, Türkiye'de adından söz ettirmeye başladı. Genç nesillerimizi sokakta zararlı alışkanlıklardan uzak kalmalarını ve onları spora teşvik etmelerine imkan sağlayan Antrenör Mehmet Erdinç Çelik yaptığı açıklamada "Ahmet Akçay hocamızla beraber yeniden yapılanma içerisine girerek başarılı çalışmalara imza atıyoruz. Biz burada öğrencilerimizle haftanın her günü antrenman ile geçiriyoruz. Ahmet hocamız ile birlikte sömestr tatili olmasına alsancak escort rağmen sporu çok seven gençlerimiz  burada bir kamp havasında çalışma dönemi geçirdik. Burada yeteneklerine göre öğrencileri guruplara ayırıyoruz.Kata ve Kumite olarak farklı seanslarda spor yapma imkanı sağlıyoruz. Önümüzdeki en önemli hedef Nisan ayında Kayseri'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasıdır" dedi.
Darıca İdeal Spor Kulübü Çelik Karate Okulu, geçtiğimiz günlerde Sakarya Hendek'te 14 ilden 980 sporcunun katılımıyla düzenlenen İllerarası Karate Turnuvasında hem Kupa(A), hem de Madalya (B) gruplarında önemli başarılara imza attı. Toplamda 14 sporcu ile katıldıkları şampiyonada 9 final yaparak 12 madalya topladılar.
 
DERECELER
 
Yunus Emre Peker 2011 kata A
Turan İçer 2011 Kata B
Boran Kural 2009 Kumite
Tuana Buket Erdoğan Kumite A 2010
Durunazlı Osanmaz 2009 Kumite
Zeynep Peri 2008 Kumite
Ali Yasin Özmen 2008 Kumite
Alper Mete Okumuş 2008 Kumite
Toprak Şenkal 2007 Kumite A
M.Emin Akçay 2006 Kumite A
Melih Fındık 2007 Kumite
Ahmet Mutlu 2007 Kumite 
 
Darıca İdeal Spor Kulübü - Çelik Karate okulu, Anadolu yıldızları Kocaeli İl seçmesine müsabakalarında 13 sporcu ile katılıp, 10 madalya aldı. Karate sporcuları Toplamda 7 final yaptığı müsabakalarda Okul Sporları Gençler Grup Müsabakalarında ilimizi temsil ederek, Kocaeli Karate takımına 5 sporcu verdiler.
 
 
Okul Sporları Dereceleri
Toprak Şenkal
Zeynep Peri
Alper Okumuş
Melih Yapıcı
Mehmet Tuğrul Aydın
Mertcan Yıldırım
Esmanurseli Egemen
Melih Fındık
Zeynep Tanrıkulu
Eslem Sıla Parmaksız
Ahmet Mutlu