Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Güzeloğlu'ndan 10 Ocak açıklaması

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, gazetecilerin gününü kutladı.

Vali Güzeloğlu'ndan 10 Ocak açıklaması
10 Ocak 2017 - 10:23
Güzeloğlu yaptığı açıklamada '' Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden tüm basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.
 
Demokrasinin temel taşlarından biri olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsız, objektif, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak, milletin vicdanına ses olmaktadırlar.
 
 Gazetecilik mesleği,  özellikle çok büyük fedakârlık isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken, bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak, önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler.
 
Ülkemizin her köşesinde özveri ile görevlerini sürdürmeye çalışan değerli basınımızın daha güzel şartlarda halkımızı bilgilendirmesi adına 2017 yılının umut verici olmasını temenni ediyorum.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “ Basın bir milletin müşterek sesidir” ilkesinden hareketle çalışmalarını büyük bir özveriyle devam ettiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık ve başarılar diliyorum'' dedi.