Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Konuğu Karabacak oldu!

Belirli periyotlarla ilçedeki gençlerle bir araya gelen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak bu kez de Darıca Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesinde öğrencilerle buluştu. Okulun konferans salonunda yapılan “Yerel Yönetimlerde Gençlere Bakış” konulu seminere öğrenciler yoğun ilgi gösterirken Başkan Karabacak başarı için azmin ve inancın önemine değindi.

Konuğu Karabacak oldu!
15 Ocak 2013 - 10:36
 Seminere sporcu kimliğinden bahsederek başlayan Karabacak, hazırladığı sunumda öğrencilere spor yaptığı yıllardan bahsederken ,o günlerden kalan resimlerini de göstererek yaşadıkları anıları paylaştı.Sohbet havasında geçen seminerde öğrencilerin gelecekleri için belirleyecekleri hedeflerin öneminden bahseden Başkan Karabacak, azminde koyulan hedef kadar önemli olduğunu ifade etti. Darıca Belediyesi olarak gençlere yönelik yaptıkları çalışmalardan bahseden Başkan Karabacak, başarıya ulaşabilmek için gençlere inanmanın ve onların yetenekleri doğrultusunda çalışmaları şekillendirmenin önemini anlattı.Bu doğrultuda çalışmalarına yön verdiklerini ifade eden Başkan KArabacak,  spora ve sporcuya katkı sağlamak ve yeni sporcuların keşfedilebilmesi adına Darıca Sporun Yıldızlarını Seçiyor(DASYIS), Yaz Spor Okulları, Darıca Eğitim Spor Kulübü (DARES) ve Darıca’nın ev sahipliği yaptığı 57. Balkan Kros Şampiyonası gibi etkinlikleri hayata geçirdiklerini ifade etti.
 
Seminer boyunca kendini dikkatle dinleyen gençlere kendi hayatından kısa anekdotlar da anlatan ve seminer sonunda gençlere, azmin ve inancın ne kadar önemli olduğunu anlatan bir film izleten Başkan Karabacak , konuşmasının sonunda kendisini dinleyen gençlere ve seminerin tertiplenmesinde emeği olan okul müdürüne ve öğretmenlerine teşekkür etti.