Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Muhtar Kayadelen'den Başkan Karabacak'a teşekkür

Darıca Cami Mahallesi Muhtarı Hasan Basri Kayadelen, mahallesine yapılan önemli hizmetler nedeniyle Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür etti.

Muhtar Kayadelen'den Başkan Karabacak'a teşekkür
09 Kasım 2016 - 12:01
24 senedir Cami Mahallesi’nin muhtarlığını yapan Hasan Basri Kayadelen, mahalle sakinleri adına Darıca Belediye Başkanı ve ekibine yaptıkları hizmetlerden dolayı müteşekkir olduklarını söyledi.
Özellikle Güvenlik Sokak sakinlerinin, semtlerine yapılan çocuk parkı nedeniyle  Başkan Şükrü Karabacak’a teşekkürlerini ifade ettiklerini belirten muhtar Kayadelen, ‘’ Güvenlik sokakta atıl durumdaki arsaya yapılan çocuk parkı, burada yaşayan aileleri oldukça memnun etti. Muhtarlığa bizzat gelerek başkanın bu çalışmasının yerinde olduğuna dikkat çeken semt sakinleri, çocuklarının oyun alanında vakit geçirirken kendilerinin de park içerisindeki spor aletlerinden faydalandıklarını ifade ettiklerini hatırlattı. Parkın etrafına  çevrilen çitler nedeniyle de olası bir trafik kazası korkularının olmadığını belirten Güvenlik Sokak sakinlerinin, daha önceden sokaklarda oynayan çocuklarının her an yola fırlaama gibi korkularının da bu park nedeniyle ortadan kalktığını dile getirdiklerini söyleyen Cami Mahallesi Muhtarı Hasan Basri Kayadelen, semt sakinlerinin bu yöndeki duygularını dile getirmeye çalıştığını açıkladı.
 
Aslan Çimento Yolu en önemli projeydi
Muhtar Hasan Basri Kayadelen, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın bu güne kadar yapılmayanı yaparak, mahallenin korkulu rüyası olan ve bu güne kadar bir çok ölümlü kazaya neden olan Aslan Çimento Yolu güzergâhının şehir dışına alınmasının,   Darıcalılar’a rahat ve derin bir nefes aldırdığını da belirterek, bu yönde de belediyeye teşekkür ettiğini söyledi.
Kayadelen konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada,’’ Yıllardır bu insanlar korkuyla yaşadı. Muhtarlığını yaptığım mahallemim tam ortasından geçen yolda Aslan Çimento ‘ya giriş çıkış yapan ağır tonajlı kamyonlar cirit arıyordu. Yaya ve araç sirkülasyonunun yoğun olduğu Cami Mahallesi’nde bu nedenle hemen hemen her ay bir kaza meydana geliyordu. Bazen ölümlü kazaların da yaşandığı bu yol, Darıca Belediyesi’nin çalışmaları ve Aslan Çimento yetkililerinin de iyi niyetli yaklaşımları sayesinde şehir merkezinden alınarak Tuzla Caddesi’ne kaydırıldı. Darıca’nın en önemli sorunlarından olan bu yolun başka bir yere kaydırılmasıyla birlikte sadece benim mahallem değil, tüm Darıcalılar  derin bir nefes aldılar. Bu nedenle, bu konuda önce Başkanımız sayın Şükrü Karabacak’a, sonra da destek ve yardımlarından dolayı Aslan Çimento Fabrika Yetkililerine Cami Mahallesi sakinleri adına bir kez daha teşekkür ederim’’ dedi.