Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Katırcıoğlu: Darbecilere artık rahat uyku yok!

15 Temmuz darbe girişiminden bu yana kent meydanında demokrasi nöbetini sürdüren Gebzelileri yalnız bırakmayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu darbeciler için, Bunları yapanlar en ağır şekilde cezalarını çekecekler. Artık bu topraklarda onlara rahat uyku yok” dedi.

 Katırcıoğlu: Darbecilere artık rahat uyku yok!
27 Temmuz 2016 - 01:20
Tüm Türkiye’de olduğu gibi 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana Gebze’de de demokrasi nöbeti devam ediyor. Binlerce Gebzeli akşam saatlerinde Gebze Kent Meydanını dolduruyor ve sabaha kadar nöbetlerini sürdürüyor. Gebzelilerin Kent Meydanında sürdürdüğü demokrasi nöbetine AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve eşi Ragibe Hanım, AK Parti Kocaeli il Başkan Yardımcısı Hüseyin Kurt, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Ak Parti eski dönem Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar, Gebze Belediye Başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri ve Gebze İlçe Müftüsü Şaban Apaydın ve Ak Parti ilçe yöneticileri katıldı.
ONLARA RAHAT UYKU YOK
AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu konuşmasında 15 Temmuz darbe girişiminin gecesinde Ankara’da yaşananları anlattı. Katırcıoğlu, “O gece Sayın Cumhurbaşkanımız siz değerli insanları Demokrasiye sahip çıkmanız için meydanlara davet ettiğinde biz de meclisimize sahip çıkmak için yollara düştük. Çok şükür emellerine ulaşamadılar hiçbir zaman da Allah’ın izniyle ulaşamayacaklar. Meclisimiz bu haliyle kalacak insanlar gelsinler ve görsünler darbeci teröristlerin halkın meclisine yaptığını. Bunları yapanlar en ağır şekilde cezalarını çekecekler. Artık bu topraklarda onlara rahat uyku yok.
ALGI OPERASYONULARI YAPACAKLAR
Şimdi onlar topla tüfekle yapamadıkları darbeyi, algı operasyonlarıyla yapmaya çalışacaklar. Algı darbesi ile şaibe oluşturmaya fitne oluşturmaya çalışacaklar. Tankla, tüfekle durduramadıkları bu halkı algı operasyonlarıyla durdurmaya çalışacaklar. Ama hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklar. 15 Temmuz akşamı yapılmak istenen şu tabloyu birlik ve beraberliği bozmak ülkemizi elli yıl geriye atmaktı olmadı olamayacak Allah’ın izniyle.
15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ
O gece tankların önlerine çıkan korkusuz halkımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Sizler olduğu müddetçe kimse bizleri yenemez birliğimizi bütünlüğümüzü bozamaz. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum, gazilerimize acil şifalar diliyorum, yakınlarına sabır diliyor şehitlerimizin o cesur insanları yetiştiren anne ve babalarını ellerinden öpüyorum Allah sizlerden razı olsun. Bu gün yapılan Bakanlar kurulanda alınan bir karar ile Boğaziçi Köprüsünün adı 15 Temmuz Şehitler köprüsü olarak değiştirilmiştir. Allah onlardan razı olsun Allah hepinizden razı olsun” dedi.