Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yılmaz; Amacım CHP'yi iktidara taşımak

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, hedefinin yerelde CHP’yi iktidara taşımak olduğunu belirterek bunun içinde önümüzdeki süreçte birçok çalışmanın içinde olacaklarını söyledi

Yılmaz; Amacım CHP'yi iktidara taşımak
29 Ocak 2018 - 12:42

CHP ilçe Başkanı Musa Yılmaz şunları ifade etti, “Siyaset bir çemberin (daire) içine sıkıştırılmamalı. Gebze çok büyük bir kent ve büyük emeklere ihtiyaç bulunmaktadır. Hapsedilmiş siyaset anlayışıyla bir yere varamayız. Geniş kitlelere ulaşabilmemiz için partimize gönül vermiş herkese ve tüm katmanlara ihtiyacımız var. Yani Çemberin içinde olan kendi seçmenimizin haricinde 200 bin seçmen bulunmaktadır.

Hedef kitlemiz bu seçmenin en az yarısına ulaşarak siyaset yapmaktır. Biz kendi çemberimizin için de birbirimize siyaset yapma gibi kısır döngüye izin vermeyeceğiz Kadın kollarımızla Gençlik kollarımızla ve tüm partililerimizle Çemberin dışında siyaset yapacağız.

GENİŞLETİLMİŞ ÖRGÜT TOPLANTISI 

Bu anlamda ciddi planlamalarımız ve projelerimiz bulunmaktadır yani kurultayımızdan sonra belirleyeceğimiz yakın bir tarihte tüm örgütümüzü ve seçmenimizi de davet ederek bir genişletilmiş toplantı yaparak planlarımızı ve projelerimizi paylaşacağız.  Örgütümüz ile yüzleşeceğiz destek isteyeceğiz her zaman söylediğimiz gibi hiç kimseyi ötelemeden bir bütünlük içinde sadece ve sadece CHP nin başarısı iktidarı için çalışacağız. 

Siz CHP’li üyelerimiz ve seçmenlerimiz bu ülkenin aydınlık yüzü olarak LAİK sosyal hukuk devletinin teminatı olmakla beraber çocuklarımızın torunlarımızın ve yarınlarımız in demiri betonusunuz.  Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım GEBZE ilçe örgütüne çok güvenmekteyiz sizlerin de bizlere olan güvenin den hiç kuşkum yoktur. 

Şimdi bireysel hedeflerimizi bırakarak toplumsal hedeflerimizi esas alarak yürümenin zamanıdır. Ben hayatımda siyaseti kendi çıkarlarına ya da hırslarına malzeme yapmadım tek amacım yönetim kurulu ile CHP’yi Gebze de yerelde ve genelde iktidara taşımaktır”.