Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Galibiyeti kaçırdık! 1-1

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Darıca GB, deplasmanda karşılaştığı 24 Anagold Erzincanspor ile 1-1 berabere kaldı. İyi futbol oynayan ve galibiyeti kaçıran ekibimizin golünü Özer Kutlu kaydetti.

Galibiyeti kaçırdık! 1-1
03 Aralık 2017 - 14:38
 Temsilcimiz Darıca GB,  deplasmanda karşılaştığı 24 Anagold Erzincanspor ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarı topun hakimi olan ancak 2. yarıda harika bir futbol ortaya koyan ekibimiz, bulduğu net fırsatları değerlendiremedi. 13 Şubat Erzincan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye  Başkanı Cemalettin Başsoy, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Belediyesi Meclis üyeleri, Darıca GB yöneticileri ve yaklaşık 2 bin Erzincan taraftarı takip etti. İlk yarıda topun hakimi olan Sarı - Yeşilliler, 15. dakikada kalesinde golü gördü. Erzincansporlu Erman topu kafayla ağlarımıza gönderdi. Golden sonra rakip kaleye yüklenen ekibimizde 36. dakikada Aziz, Hacı Şükrü'nün yerine oyuna girdi. İlk yarı 1-0 Erzincanspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARI HARİKA OYNADIK
İkinci yarıya muhteşem başlayan ekibimiz, 48. dakikada Erzincanspor'un kalecisinin büyük hatasıyla golü buldu. Özer Kutlu, topu iyi takip etti ve durumu 1-1'e getirdi. Golden sonra rakip kaleye gol için yüklenen Özer, Aziz, Alperen ve Bünyamin ile net gol fırsatlarını kaçıran ekibimiz aradığı golü bulamadı ve karşılaşmadan 1-1 lik beraberlikle ayrıldı. Bu galibiyetle puanını 24'e çıkaran ekibimiz, lig lideriyle puan farkını 3'e düşürdü.