Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'nın sorunları konuşuldu

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın başkanlığında, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının şube müdürlerinin katılımı ile dün koordinasyon toplantısı yapıldı.

Darıca'nın sorunları konuşuldu
30 Kasım 2016 - 09:20
Toplantıya Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, birim müdürleri, muhtarlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Darıca’da yürütülen kamu hizmetleri, çeşitli iş ve işlemler ile kanunların tatbikatı üzerinde görüşmek üzere heyet halinde bir araya geldiklerini, bu birlik ve beraberlikten dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek, yapılacak olan toplantının Darıca için hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
KARAMAN: SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN UĞRAŞIYORUZ
Karaman yaptığı açıklamada “Bu güzel İlçemize hizmet etmek büyük bir onur. İlçemizde verimli, hesap verilebilir, vatandaş beyanına güvenen, şeffaf bir kamu yönetimi oluşturmak, kamu hizmetinin doğru, hızlı ve kaliteli bir şekilde sunulmasının ortak hedef olarak benimsiyoruz. Muhtarlarımız, birim müdürlerimizle beraber Darıca’nın bütün sorunlarını çözmek için hizmet ediyoruz’’dedi.
 
KARABACAK: DARICA’YA EN İYİ HİZMETİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ‘’İlçemizin daha ileri seviyelere taşınması için hepimiz elimizden geleni yapıyoruz. Güzel bir ekip olarak güzide İlçemiz Darıca’ya ve Darıca halkına en iyi şekilde sunmaya devam ediyoruz. Bu toplantı vesilesiyle kurum ve kuruluşlarımızda çalışan değerli çalışma arkadaşlarıma ve tüm hizmet paydaşlarıma bugüne kadar gösterdikleri emek ve gayretten dolayı teşekkür ediyor, görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.