Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Fenerbahçeli sporcular, meclis üyesini unutmadılar

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Samsun’da düzenlenen etkinlikte yer alacak Fenerbahçe Atletizm Kulübü’nün sporcuları, Darıca Belediyesi CHP Meclis üyesi Ayhan Şen’in ofisinde ziyaret ederek, kendisine 100. Yıl Anısına yaptırılan forma hediye ettiler.

Fenerbahçeli sporcular, meclis üyesini unutmadılar
17 Mayıs 2019 - 15:51

19 Mayıs Pazar günü Samsun’da düzenlenecek olan Yarı Maraton koşusuna katılacak olan Fenerbahçe Atletizm Kulübü’nün sporcuları, takım halinde önce Ankara’ya, daha sonra da Samsun’a hareket etmek için İstanbul’dan yola çıktılar.

Yolculuk sırasında Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ayhan Şen’in İstasyondaki ofisine de uğrayan ekip, daha sonra Meclis Üyesi Şen’e Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından  Kurtuluş Savaşı başlangıcının 100. yıl dönümü anısına yaptırılan forma hediye ettiler.

Ayhan Şen, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ‘’ Takımda, yer alan bazı sporcularla eskiden bu yana gelen dostluklarımız var. Bu nedenle beni ziyarete geldiler. Kendilerini yolcu etmeden önce sporcu arkadaşlarımız ziyaretin anısına  şahsıma forma hediye ettiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ dedi.