Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca tam sürat! 5-0

3.Ligin en büyük şampiyonluk adayı temsilcimiz Darıca G.Birliği, dün kendi sahasında karşılaştığı Diyarbakır'ı farklı mağlup etti: 5-0

Darıca tam sürat! 5-0
07 Ekim 2012 - 17:01
3.Ligin en büyük şampiyonluk adayı temsilcimiz Darıca G.Birliği, dün kendi sahasında karşılaştığı Diyarbakır'ı farklı mağlup etti: 5-0. Temsilcimizin gollerini, İbrahim Yılmaz(2), İbrahim Fatih Dilek, Halil İbrahim ve Hikmet Arslan(K.K) kaydetti. Bu sonuçla Sarı - Yeşilliler 12 puanla 3. sıraya yerleşti.
Maça gayet iyi başlayan ekibimiz zayıf rakibi karşısında golü 11. dakikada Hikmet'in kendi kalesine attığı gol ile 1-0 öne geçti. İlk yarı tam bu skorla bitecek denilirken genç golcü İbrahim Yılmaz takımımızı 2-0 öne geçirdi. 
İkinci yarıya yine istekli başlayan Sarı - Yeşilliler 53. dakikada ilk yarıyı golle kapatan İbrahim Yılmaz ile 3.golü buldu. Bu golden hemen iki dakika sonra ise son haftaların formda isimlerinden Halil İbrahim takımımızı 4-0 öne geçirdi. 66. dakikada Yıldız futbolcu İbrahim Fatih Dilek son sözü söyledi. Durum 5-0 geldiğinde takımımız Darıca G.Birliği oyunu rölantiye alırken, Diyarbakırspor'un bu durumu tüm sporseverleri de üzdü. Güneydoğu temsilcisinin maça çıkmama riski dahi bulunurken, Darıcalı oyuncularımızın 5-0lık skordan sonra fazla baskı yapmaması taraftarları mutlu etti.

Emir POLAT - Enes TOZLU