Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Huzurevine minibüs tahsisi

Kocaeli Valiliği’nin ilimizde bulunan huzurevlerine tahsis ettiği 4 adet Ford Transit marka minibüsün teslim töreni gerçekleştirildi

Huzurevine minibüs tahsisi
26 Nisan 2013 - 12:00
 İzmit, Darıca, Tavşancıl ve Gölcük`te bulunan huzurevlerine Kocaeli Valiliği tarafından 4 adet minibüs hediye edildi. Valilik bahçesinde gerçekleştirilen anahtar teslim törenine vali Ercan Topaca, İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, vali yardımcıları ve huzurevi sakinleri katıldı. 
 
SÖZÜMÜZÜ TUTTUK
Vali Ercan Topaca törende yaptığı konuşmada devletin yaşlı vatandaşları önemsediğini belirterek, “Büyüklerimizin rahat etmesi, toplumla birlikte yaşayabilmesi, onların hayatlarının kolaylaşması devletimizin önemsediği konuların başında gelir. Huzurevlerine yaptığım ziyaretlerde büyüklerimiz bizden araçlarının eski olduğunu ve yeni araçlar istediklerini söylemişlerdi. Biz de konu hakkında söz vermiştik. Şimdi sözümüzü tutuyoruz” şeklinde konuştu. 
 
FORD`A ÖZEL TEŞEKKÜR
Vali Ercan Topaca ayrıca bir minibüsü hibe olarak kendilerine veren Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün`e de teşekkür etti. Vali Topaca konuşmasının ardından Yenigün`e teşekkür plaketi, huzurevi sakinlerine de araç anahtarlarını verdi. İzmit Huzurevi`ne tahsis edilen minibüsü ilk olarak kendisi deneyen vali Topaca, aracın huzurevi sakinlerin hayırlı olmasını diledi.