Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Pilavcı'dan öğrencilere burs!

2013 Yılında Dernek Başkanlığına seçilerek çalışmalarını sürdüren NevşehirKaymaklılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Parti Bayramoğlu Mahalle Başkanı İbrahim Pilavcı, dernek aracılığıyla 30 öğrenci burs vereceklerini açıkladı

Pilavcı'dan öğrencilere burs!
02 Aralık 2015 - 09:43
Pilavcı yaptığı açıklamada ‘’2013 yılından itibaren resmen Dernek Başkanlığı görevimizle faaliyetlerine başladığımız İstanbul ve çevresinde yaşayan Kaymaklıların temsili, tanıtım ve dayanışması temelinde tamamen gönüllülük ve memleket sevgisiyle kasabamız gurbetçilerinin çatısını oluşturan İstanbul / Nevşehir İli Kaymaklı Beldesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ mizin yönetim kurulu olarak çalışmalar yapmaktayız.  Ülkelerin, şehirlerin, milletlerin kalkınması, aydınlanması, gelişmesinde demokrasinin vaz geçilmezlerinin başında sivil toplum kuruluşları gelmektedir. Günümüzde ise sivil toplum kuruluşları deyince ilk akla gelen derneklerdir. Dernekler deyince ise bilhassa yaşamakta olduğumuz dev metropol İstanbul ve çevresinde ilk akla gelen hemşehri dernekleridir.  Derneğimiz tüm Kaymaklı’larındır. Görevde olan tüm Belediye Başkanları derneğimizin doğal üyesidir.Tamamen gönüllükle hepimizin kendi işinden, ailesinden maddi ve manevi fedakarlıklarla sürdürdüğü çalışmalarımızı yeterli görmüyoruz. Bunun için özellikle de yeni nesil, gençlerimizin daha aktif olmalarını bekliyor, bu yönde çaba sarfediyoruz.
Şahsım olarak bugüne kadar hiçbir ayrım, hiçbir siyaset gözetmeksizin sadece “ Kaymaklı’lı olmak yeter”  ilkesi ile hareket etmekte, daima eğitime destek düşüncesiyle, ikinci ve üçüncü kuşak Kaymaklı’lılar olarak İstanbul’da yaşayan tüm hemşehrilerimizi kucaklamak hedefindeyiz dedi. Başkan Pilavcı , Gerek İstanbul ve çevresindeki Kaymaklılı hemşehrilerimiz gerekse Kaymaklı kasabamızdaki hemşehrilerimizin her zaman hizmetlerindeyiz. İlk olarak İstanbul ve çevresinde eğitiminin sürdüren 35 Kaymaklılı Üniversite öğrencisi gençlerimiz için burs vermeye başladık. Ayrıca Önümüzdeki sene bir ilke daha imza atarak hemşehrilerimizle birlikte ilk defa Piknik yapmayı planlıyoruz. Kaymaklı Belediye Başkanımız Halit Elma ile de sürekli istişare içerisindeyiz. İnşallah En kısa süre içerisinde Nevşehir Milletvekillerimizide Derneğimizde misafir etmek istiyoruz dedi.