Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık ve Gülen; ''Biz bir aileyiz''

3. Ligdeki temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen yaptıkları açıklamada ''Biz bir aileyiz. Bizdeki bu birlik ve beraberlik olduktan sonra, önemli başarılar çok yakındadır'' açıklamalarında bulundular.

Bıyık ve Gülen; ''Biz bir aileyiz''
12 Mart 2020 - 13:08
Kulüp Tesisleri'nde düzenlenen programda Darıca Gençlerbirliği ailesi Cağ Kebap partisinde buluştu. Programa Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen, Darıca Belediye Başkan Yardımcıları Abdüllatif Özkan ve Cüneyt Şentürk, Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği Başkanı Cafer Kara, DARGET Başkanı Hasan Zengin ve Çınaraltı Taraftar Grubu Lideri Orhan Atik'te katıldı. 
Darıca Gençlerbirliği'nin bölgenin en büyük markası olduğuna dikkat çeken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ''Biz bir aileyiz. Bizdeki bu birlik ve beraberlik olduktan sonra, önemli başarılar çok yakındadır. İnşallah bu hafta karşılaşacağımız Somaspor'u yenip, play-off yolunda önemli bir adım atmak istiyoruz'' dedi. 
Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen ise yaptığı konuşmada ''Son 2 haftadır güzel bir oyun ortaya koyuyoruz. Bu hafta tüm Darıca halkını maça davet ediyoruz. Darıca ailesinin birlik ve beraberlik sırrı aile olabilmektir. Taraftarı, futbolcusu, yöneticisi, protokolü hepimiz Darıca ailesinin bir ferdiyiz'' dedi.