Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Baran'ın toplantısına büyük ilgi

MHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Tekin Baran, aday tanıtım toplantısını MHP Darıca İlçe Teşkilatı’nda düzenledi. Baran’ın toplantısına MHP’liler büyük ilgi gösterdi.

 Baran'ın toplantısına büyük ilgi
26 Mart 2015 - 09:38
 
MHP’den Kocaeli Milletvekili aday adayı olan Tekin Baran, önceki akşam MHP Darıca ilçe teşkilatında bir basın toplantısı düzenledi. Baran’ı MHP Darıca İlçe Başkanı F.Kürşat Demir de yalnız bırakmadı. Büyük bir katılımın olduğu toplantıda konuşan Tekin Baran, ‘’ Bir ülke düşünün, bir millet düşünün var oluşundan bu yana asla esaret yaşamamış asla kimseden aman dilememiş. Yeryüzündeki gelmiş geçmiş en büyük devletleri, imparatorlukları kurmuş deniz aşırı fetihler yapmış. Bunları yaparken de tek bir şeyi kendine şiar edinmiş dünya barışını sağlamış. Türk İslam ve adaletini yaymak olmuş. Çağlar açıp çağlar kapatmış, fetihler gerçekleştiren güçsüze, mazluma, asla zulmetmemiş, huzuru adaleti refahı hakim kılmıştır. Dört bir yandan satın aldıkları topraklarımızı 100 yıldır Türkiye Cumhuriyetinin birikimlerini satın alarak İhanet şebekeleriyle bağrımıza vurmaya devam etmekteler. Bu millet bu filmi. Bu sahneyi çok yakından biliyor. Ancak, bu kampanyanın piyonları bize benzetilmiş, bizden olduğunu iddia eden ama ne bedeni ne ruhu İslam ve Türklükle hiçbir alakası olmayan gafillerle doludur. Ne yazık ki dün aynı cephede Allah Allah diye aynı düşmana karşı savaşan bu vatanın öz evlatlarına, Türk devletini yönetenlere siyaset yolunda Allah adıyla yola çıkanlara yaptırıyorlar. Aziz milletimiz Türk Milliyetçiliği davası tüm şer güçlere karşı Türk Milletine kalkan olmaya devam edecektir.
Kötü niyetli tüm açılımların kapanımı bizim asli vazifemizdir. Bu milletin adı, başkenti, Dini anayasayla ilelebet yaşaması için milli iradeyle var olacaktır. Bu düşünceyle ulu önder Atatürk’ün deyimi ile hatırlatmak istiyorum. ”Muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur.” Dedi.