Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Aksoy, Darıcalı öğrencilere saz hediye etti!

İlimizdeki okullarda eğitim gören öğrencilerin müzik, spor ve sanat etkinliklerinde yeteneklerini belirleyip, geliştirmelerini amaçlayan ‘Keşfedilen Yetenekler’ projesi kapsamında müzik dalında eğitim gören Darıca Barış İlkokulu Gören Eller Sınıfı öğrencileri Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ettiler.

Vali Aksoy, Darıcalı öğrencilere saz hediye etti!
06 Mart 2020 - 12:15
Valilik makamda gerçekleştirilen ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Barış İlkokul Müdürü Metin Demirci, öğretmenler Erdoğan Şahinoğlu ve Suna Üçtepe ile Gören Eller Sınıfı öğrencileri Dila Naciye İnal, Kayra Polat, Hasan Alhussein, Ahsen Tunç, Ali Ücel, Sami Ücel, Melike Saylam katıldı
 
“GELİŞİMLERİNE BÜYÜK KATKISI OLACAK” 
Öğretmenlerle ve çocuklarla bir süre sohbet eden Aksoy “Çocuklarımızın sanatla, müzikle ve sporla ilgilenmeleri onların gelişimlerine çok büyük katkılar sağlayacaktır. Bu hede§e yola çıktık ve Kocaeli genelinde 363 okulumuzda bu proje dahilinde çalışmalara devam ediyoruz. Bugünkü misafirlerimiz çok özel. Öğrencilerimize müzikle ilgilendikleri için, güzel parçaları bize seslendirdikleri için teşekkür ediyor, onları kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.