Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Teklas, Bulgaristan'da büyümeye devam ediyor

Global otomotiv sektöründe ısıtma ve soğutma hatlarında kullanılan akışkan sistemlerinde bir numaralı oyuncu olmak vizyonuyla çalışmalarını 5 farklı ülke 11 ayrı üretim tesisinde sürdüren TEKLAS, Bulgaristan’da büyümeye devam ediyor.

Teklas, Bulgaristan'da büyümeye devam ediyor
13 Mayıs 2019 - 14:38
13 yıl önce Bulgaristan’a ilk yatırımını 50 kişi ile başlatan TEKLAS bugün 2500 kişi ile büyümeye devam ediyor. Tesis 4, ArGe Merkezi, İdari Bina ve içinde yüzme havuzunun da yer aldığı sosyal tesislerinin açılışı için 11 Mayıs günü Sayın Bulgaristan Meclis Başbakanı Bayan Karayançeva, Sayın Bulgaristan Cumhurbaşbakanı Boyko Borisov, Sayın Bulgaristan Ekonomi Bakanı Emil Karanikolov, Sayın Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Hasan Ulusoy, ilgili ve yakın bölgelerden sorumlu Valiler, belediye başkanları ve Teklas personellerinin katılmıyla gerçekleşti.
TEKLAS Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Raul Danon açılış konuşmasında, “Bulgaristan’da yatırım yapmaktan çok memnunuz. Bu yatırımlar ile dünyanın her yerine %100 ihracat yapıyoruz. Sadece dünyaya ürün satmıyoruz üstelik, Çin’e, Meksika’ya teknoloji ve mühendislik satmaya başladık.” dedi.