Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bravo size be! Şampiyon Darıcaspor!

Uzun zamandır şampiyonluğu kıl payı kaçıran Darıcaspor nihayet sevdasına kavuştu. Lokman Demirtaş’ın başkanlığını yaptığı ekibimiz 2.amatör kümede şampiyon olarak adını 1.amatör kümeye yazdırdı. Camianın şampiyonluğu Darıca ailesi hep birlikte kutladı.

Bravo size be! Şampiyon Darıcaspor!
07 Nisan 2019 - 16:47
Seka TV aracılığı ile naklen yayınlanan maçın ilk yarısı 1-0 Darıcaspor’un üstünlüğüyle tamamlandı. Maçın ikinci yarısı başlamasıyla maçın hakimiyetini eline alan ekibimiz maçı 4-0 kazanarak ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
 
Kupayı Çetinkaya Verdi
KASKF yöneticisi olan Mehmet Çetinkaya şampiyonluk kupasını kulüp yöneticilerine ve futbolculara takdim etti. Darıca’da ikamet eden Çetinkaya ‘’kupanın ilçemize gelmesi çok mutlu etti bizleri. Darıcaspor uzun yıllardır bölgemizin gençlerine hizmet ediyor, her sene hemen hemen bütün liglere katılım göstererek camiamıza güzel ve ahlaklı gençler kazandırdığı için teşekkür ederiz. Fair-play çerçevesinde kazanılan bu kupa Darıcaspor’a hayırlı olsun, başarılar daim olsun’’dedi.
 
Demirtaş; İki Yılda İki Kupa Nasip Oldu
Darıcaspor’un 2018 yılında yaptığı kongrede başkan seçilen ve geçmişte Darıca Gençlerbirliği başkan yardımcılığı görevinde de bulunan Başkan Lokman Demirtaş ‘’Çok şükür iki yılda iki kupa kaldırdım. 
Birisi bölgemizin abisi Darıca Gençlerbirliği’nde ve diğeride bugün Darıcasporumuzda. Çok mutluyuz, başarılar gençlerle daha güzel. Gençlerin başarıları bizleri mutlu ediyor. İnşallah 1.kümede başarılı olacağız’’ dedi
 
Özkan: Hayatımda aldığım en güzel hediye
Darıcaspor’u dört yıldır çalıştıran teknik patron Başar Özkan ‘’Dört yıldır çabalıyoruz. Hep direkten dönüyoruz. Bu sezon dördüncü sezonumuz, geçmiş olan üc sezon bize tecrübe kattı ve bugün verdiğimiz emeklerin karşısından en güzel hediyemizi aldık. Bizleri destekleyen herkese teşekkür ederim heyecanlıyım ve çok mutluyum’’ dedi. Maçı ayrıca Darıca G.B taraftarları da takip ederken, şampiyonluk coşkusu Darıca ailesi eşliğinde hep beraber kutlandı.