Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gönlüm ve kapım, Darıcalılara daima açık!

Darıca’nın kaymakamlık koltuğuna oturan Mehmet Öklü bugün görevine başladı. Kurum müdürleri ve personelle tanışan Kaymakam Öklü, gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Emre Polat’a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gönlüm ve kapım, Darıcalılara daima açık!
05 Eylül 2013 - 12:17
Darıca’nın yeni Kaymakamı Mehmet Öklü, Darıca ile ilgili ilk intibasının "Huzurlu, sakin bir ilçe" görünümünde olduğunu söyledi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Emre Polat’a ilk değerlendirmelerini yapan Öklü, şehrimizi çok beğendiğini belirtti.
 
HEP BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ
Güzel hizmetler vermek bir kişinin ya da bir kurumun tek başına yapabileceği birşey değil diyen Kaymakam Mehmet Öklü, devletimiz vatandaşımızın mutlu olması münasebetiyle burayı ilçe yapıyor. Dolayısıyla vatandaş için varız. Her vatandaşın her sorununu çözmek için uğraş vereceğiz. Belediye Başkanı ile, emniyet mensupları ile, kurum amirleri ile, muhtarlar, STK’larla, gazetecilerle ve Darıcalılarla beraber bu şehirde güzel işler yapacağız. Kimsenin kalbini kırmadan, önce insan olduğumuzu unutmadan , ilçemizi daha da yaşanılabilir bir kent haline getireceğiz" dedi.
 
GÖNLÜM VE KAPIM DARICALILARA AÇIK
Samimiyete çok önem verdiğini söyleyen Kaymakam Mehmet Öklü, "İnsanları çok seviyorum.Görev yaptığım her ilçede vatandaşlarla iyi diyaloglar kurmaya çalıştım. Bunda da başarılı olduğuma inanıyorum. Samimiyetin bir sakıncasını görmedim. Aksine daha verimli çalışmalara imza attım. Şimdi Darıca'da hizmet vereceğiz. Kalbim ve kapım Darıcalılara açık. Her vatandaşımız gelip sorunlarını bana aktarabilir" dedi.
 
EĞİTİME DAHA ÇOK ÖNEM VERECEĞİZ
Darıca’yı çok beğendiğini ifade eden Darıca Kaymakamı Mehmet Öklü, ‘Darıca’da muhteşem bir aile yapısı var. Eğitim seviyesi de oldukça yüksek. Bizlerde eğitime daima öncelik tanıyıp, daha çok önem vereceğiz. Darıca’yı bir ‘eğitim şehri’ haline getireceğiz. Asayiş konusunda oldukça hassas olacağız. Şehit ailelerine ve gazilerimize daha çok sahip çıkacağız. Yaşlılarla daha çok vakit geçirip, gençlerimizle daha çok eğleneceğiz’ dedi.