Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebze bölgesi metro istiyor

Kadıköy'e gitmek için uylaşım tercihlerini Metro'dan yana kullanan Gebze bölgesinde yaşayan vatandaşlarımız böyle bir hizmetin mutlaka Gebze'ye de gelmesini istediler.

Gebze bölgesi metro istiyor
22 Ağustos 2012 - 11:10
 Hizmete başlaması merakla beklenen ve Kadıköy-Kartal Metrosu 17 Ağustos’da seferlerine başladı. Bayramda Metro’nun ücretsiz olması nedeniyle vatandaşlar adeta Metro’ya hücum ederken, Gebze bölgesinde yaşayan binlerce kişi de Kadıköy ulaşımını Metroyla sağladı. Tren seferlerinin durması nedeniyle İstanbul’a ulaşımda sıkıntı yaşayan vatandaşların tercihleri ağırlıklı olarak Harem-Gebze minibüsleri ve Metro oldu. Kadıköy’den Metro’ya binen vatandaşlar kartal’da inip minibüsle Gebze’ye dönüş gerçekleştirirken, minibüslerde ki yoğunluk da dikkatlerden kaçmadı.
 
GEBZE BÖLGESİ METRO İSTİYOR
Metroyla ilgili görüşlerini aktaran vatandaşlarımız Kaynarca’ya kadar uzatılması yönünde karar alınan Kadıköy Metrosunun mutlaka Gebze’ye de gelmesini istediler. Böyle önemli bir ulaşım hizmetinden mahrum kalmak istemediklerini ifade eden vatandaşlar, İstanbul’un arka bahçesi haline gelen Gebze’nin gelişmesi için Metro’nun bir ihtiyaç olduğunu belirttiler. İstanbul Büyükşehir Belediyesi  ve Kocaeli Büyükşehir’in ortak çalışmayla Metro’yu Gebze’ye ulaştırabileceğini vurgulayan vatandaşlar tek vasıtayla ulaşım için çalışma yapılmasını istiyor.
porno hikaye