Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

'Keyfi cezalar' Darıcalıları bezdirdi

Sabiha Gökşen Havaalanında görev yapan polis memurunun verdiği ileri sürülen ‘keyfi cezalar’, Darıcalıları bezdirdi. Vatandaşlara, uyarı yapılmaksızın sık sık trafik cezası kesilmesi, tepkilere neden oldu.

'Keyfi cezalar' Darıcalıları bezdirdi
14 Eylül 2012 - 10:15
 Sabiha Gökşen Havaalanında görev yapan polis memurunun verdiği ileri sürülen ‘keyfi cezalar’, Darıcalıları bezdirdi. Vatandaşlara, uyarı yapılmaksızın sık sık trafik cezası kesilmesi, tepkilere neden oldu.Geçtiğimiz gün özel otomobiliyle, komşularını havaalanına bırakmak isteyen Darıcalı esnaflardan Ali Tosun(54)ilginç bir cezayla karşılaştı. Komşularını bırakmak için gittiği Sabiha Gökşen Havalimanında kendisine 1950 TL ile 1600 TL trafik cezası kesilmesi, Tosun’u zor durumda bıraktı. 
Kesilen bu ceza ile burada görev yapan polis memurlarının ne denli keyfi uygulama içerisinde olduğunun göstergesi olarak gösteriliyor.
Mağdur Ali Tosun, "Biz buraya seyahat için geliyoruz. 
Komşularımı bırakmak için özel aracımla buraya geldim. Fakat burada bulunan memurlar ve güvenlik bizim aracımızı durdurup yüksek miktarda ceza keserek 60 gün aracımı bağlattı.  Biz, bu cezaları keyfi olarak algılıyoruz. Konuyla ilgili yetkililerin dikkatini çekmek istiyoruz." dedi.