Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Dünyaca ünlü fuara Darıcalı firma damga vurdu

Alanında dünyanın ikinci en büyük fuarı olan 14. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarına (CNR Avrasya Boat Show), denizseverlerin yoğun ilgisi ile devam ediyor. Fuarda bir Darıca firması olan Nauta Marin de stand açtı.

Dünyaca ünlü fuara Darıcalı firma damga vurdu
27 Şubat 2019 - 08:31
Alanında dünyanın ikinci en büyük fuarı olan 14. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarına (CNR Avrasya Boat Show), denizseverlerin yoğun ilgisi ile devam ediyor. 3 Mart Pazar gününe kadar ziyaretçilere açık olacak fuar, geçen yıla göre ziyaretçi sayısını yüzde 30 artırdı.
CNR Holding açıklamasına göre, 22 Şubat’ta, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhantarafından açılan fuarın, ilk iki gününde 3 bin 160’ı yabancı olmak üzere 39 bin ziyaretçi ağırlandı. CNR Avrasya Boat Show’un 85 bin olan ziyaretçi hedefinin neredeyse yarısı fuarın iki gününde gerçekleşti. CNR Avrasya Boat Show’da bir Darıcalı firma da bulunuyor. Uğur Gülerersoy’un sahipliğini yaptığı Nauta Marin firması da bu önemli fuarda stand açtı.  Nauta Marin standı büyük ilgiye uğradı.