Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ödül olarak hayvanat bahçesini gezdiler

Darıca Servet Çambol İlkokulu öğrencilerinin düzenlediği kampanya da eğitim yılı içinde bir tona yakın plastik kapak toplandı. Toplanan kapaklar Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne (YASDER)  teslim edildi.

Ödül olarak hayvanat bahçesini gezdiler
16 Mayıs 2019 - 16:46
Bir tona yakın plastik kapak toplayan öğrenciler ödül olarak hayvanat bahçesini gezdiler. Darıca Servet Çambol İlkokulu öğrencilerinin düzenlediği kampanya da eğitim yılı içinde bir tona yakın plastik kapak toplandı. Toplanan kapaklar Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne (YASDER)  teslim edildi. Dernek yöneticileride öğrencilerin duyarlılığına sessiz kalmayarak istekleri doğrultusunda Darıca Faruk Yalçık Botanik Parkı ve Hayvanat Bahçesi’ne götürerek güzel bir gün geçirmelerini sağladılar.
 Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi;’’Bilindiği gibi, birkaç yıldır, geliri ile Üniversite’de okuyan dar gelirli aile çocuklarına burs verdiğimiz Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü projesini yürütmekteyiz.  Bu çerçevede bu yıl Darıca Servet Çambol İlkokulu da 1 tona yakın kapak toplayarak projemize katkıda bulunmuşlardır.  
Biz de Dernek olarak Okul öğrencilerine verdiğimiz sözü tuttuk ve okuldan en çok kapak toplayan sınıf öğrencilerini Darıca Faruk Yalçın Hayvanat bahçesine götürdük. Projemize ve üniversitede okuyan ağabey ve ablalarına verdikleri desteklerden dolayı Darıca Servet Çambol İlkokulu öğrencilerine ve onları bilinçli birer insan olarak yetiştiren Okul yönetimi ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz.’’ dedi.