Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Mahvettin bizi hakem!

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği adeta hakem katliamına uğradı. 2 net penaltısı verilmeyen ve rakibi Sivas Belediyespor karşısında muhteşem bir futbol oynayan futbolcularımızı taraftarlar ayakta alkışladı!

Mahvettin bizi hakem!
24 Şubat 2019 - 16:12
2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve zor günler geçiren ekibimiz Darıca G.B, bu hafta sahasında Sivas Belediyespor'u ağırladı. Rakibine 90. dakika boyunca top yüzü göstermeyen ve muazzam bir futbol oynayan temsilcimizi, maçın hakemi Davut Çelik yaktı. 10. dakikada Ali'nin çıkardığı topa vuran Darıca G.B'nin eski futbolcusu Kerem, Sivas Belediyespor'u 1-0 öne geçirdi. 27. Dakikada gelişen Sivas atağında Kerem'in ortasına iyi yükselen Ali durumu 2-0'a getirdi. Bu golden sonra maçta adeta tek kale oynayan ekibimiz 39.dakikada Ahmet Kutler ile durumu 2-1'e getirdi. İlk yarı bu skorla bitti. 
 
HAKEM YAKTI BİZİ!
Mücadelenin ikinci yarısına arzulu ve hırslı başlayan sarı yeşilliler, ikinci 45 dakikayı adeta tek kale oynadı. Yürekli mücadelesiyle Darıca tribünlerini arkasına alan Darıca G.B’nin etkili oyununa maçın hakemi Davut Dakul Çelik ‘dur’ dedi. 77.dakika Salih Seyis’e ceza sahası içinde yapılan açık faule pozisyona yakın olmasına rağmen devam diyen Çelik, saç baş yoldurttu.
 
İNANILMAZ OYNADIK!
90.dakikada Tuncay Fındıkçı’nın direğe çarpıp kaleye doğru yönelen meşin yuvarlağa kale sahası çizgisi üzerinde elle dokunan Emrah Bedir’in pozisyonunda ‘penaltı yok’ diyen İzmir bölgesi hakemi Çelik, skandal bir karara imza attı. Mücadelenin 90+5.dakikasında savunmayı boşaltan Darıca G.B karşısında Gökhan Çırak ile bir gol daha bulan konuk ekip karşılaşmayı 3-1 kazanarak puanını 32’ye yükseltti. Üst üste 6.yenilgisini alan sarı yeşilli temsilcimiz, 20 puanda kalarak 17.sıraya kadar geriledi.