Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Odabaş; Darıca'yı marka şehir yapacağız!

MHP Darıca Belediye Başkan aday adayı Ahmet Odabaş, gazetemize yaptığı ziyarette oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. Odabaş, aday olup başkan seçildiği takdirde Darıca’yı marka bir şehir haline getirip, ülkemizdeki diğer şehirlere örnek göstereceklerini iddia etti.

Odabaş; Darıca'yı marka şehir yapacağız!
20 Kasım 2018 - 10:32
Darıca Belediye Başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olan Ahmet Odabaş gazetemizi ziyaret ederek çeşitli açıklamalarda bulundu. Darıca halkının MHP’ye oldukça olumlu baktığının altını çizen Odabaş, ‘’Ülkemizin artık devletini ve milletini seven isimlere ihtiyacı var. Eğer aday olduğumuz takdirde geniş ve vizyonlu projelerimizi halkımıza anlatacağız. Biz vicdan odaklı bir hizmet üreteceğiz. Bizim derdimiz, Darıcalıların huzurlu ve refah içinde yaşamalarıdır. Darıca bir sahil kenti.  Ben belediye başkanı olduğumda plajından, su sporlarına, su parklarından, balıkçılık, dalgıç kulüplerine kadar tüm su sporlarını hayata geçirmek istiyorum.  Eğer aday olup başkan seçildiğim takdirde öncelik olarak projelerimizden bazıları şunlar olacak. Darıcanın güvenliği için huzur ekipleri oluşturulacak.Darıca’da Sportif alanda faaliyetler arttırılacaktır. İskoliye Mektebi binası Kaymakamlık binası olarak tahsis edilecektir. Darıca Belediyesi kiracı olmaktan kurtulacak ve kendi hizmet binası olacaktır. Çataldağ Mesire Alanı sportif faaliyetler ’için açık spor alanı haline getirilecek.  Darıca’da yarım kalan projeler devam ettirilip tamamlanacak. Bayramoğlu Palmiye Aqua Park olarak halkımızın hizmetine açılacak’’ dedi.
 
DARICA ÖRNEK OLACAK
Başkan olduğu takdirde Darıca’yı Türkiye’nin örnek şehirlerinden biri yapacağını da belirten Ahmet Odabaş ‘’Kadromuz harika isimlerden oluşacak. Darıca’yı marka  bir şehir haline getirip, diğer şehirlere örnek gösterecekler. Bunun sözünü vatandaşlarımıza şimdiden veriyorum.  Sıradışı projeler ile beraber daima halkımızın da yanında olacağım’’ şeklinde konuştu.