Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Uğur Okulları hedef büyüttü

Darıca merkezde “UĞUR LİSESİ” Kazım Karabekir Mahallesinde ise “UĞUR KURS” olarak dört yüz elli öğrenciye hizmet veren Darıca Uğur Okulları, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılından itibaren hedeflerini büyüttü.

Darıca Uğur Okulları hedef büyüttü
20 Şubat 2019 - 09:38
 
Gebze ve Darıca’nın tanınmış, deneyimli eğitim yöneticilerinden İrfan Yılmaz’ı yönetici kadrosuna katan Uğur Okulları önümüzdeki yıl Ortaokul ve Anadolu Lisesi olarak yoluna devam edecektir. Bir sonraki yıl planlamasında ise Anaokulu ve İlkokuluda faaliyete katarak “DARICA UĞUR OKULLARI EĞİTİM KAMPÜSÜ” yapılanması tamamlanmış olacak.
İrfan Yılmaz yaptığı açıklamada, ‘’1968 yılından beri ülkemizde yetişen nitelikli bireylerin yetişmesinde katkıları olan UĞUR MARKASI, DARICA UĞUR OKULLARI KAMPÜSÜ ile bölgemizde özlenen ve beklenen başarının doğru adresi olacaktır. Yeni okul yapılanmamızın duyulması bölge insanımız tarafından sevinçle karşılanmıştır dedi. 
Uğurda başarı bir gelenektir, eğitim şansa bırakılmayacak kadar önemlidir.
Otuz dokuz yıllık eğitimci ve otuz yıllık eğitim yöneticisi olarak tecrübe ve birikimlerimi ve çok başarılı eğitimci kadromuzla hedeflediğimiz başarıyı en kısa sürede yakalayacağımızı biliyorum’’ dedi.