Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO, TOBB'a projeleriyle gitti!

Gebze Ticaret Odası (GTO) yönetimi, meclis başkanı ve meclis üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen meclis üyeleri bilgilendirme seminerine katıldılar.

GTO, TOBB'a projeleriyle gitti!
05 Mart 2019 - 08:59
Ankara’da TOBB İkiz Kulelerde düzenlenen ve 3 gün süren  seminere  60 ‘a yakın meclis üyesi, yönetim kurulu üyesi ile birlikte adeta çıkartma yapan GTO heyetine,  yönetim kurulu başkanı Nail Çiler başkanlık etti. 
 
SEMİNER ÖNCESİ ANITKABİR ZİYARETİ 
Ankara’da 3 gün sürecek olan TOBB Bilgilendirme Seminerine katılmak için kalabalık bir gurupla Ankara’ya giden GTO heyeti, seminer  öncesi tüm kafilenin katılımı  ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ettiler.  Başkan Çiler ve beraberindekiler, Anıtkabirde müzeyi gezip, kısa bir  Ankara turu sonrası seminerin yapılacağı İkiz Kuleler’e geçtiler.  
Seminerde TOBB’un kurumsal yapısı, içeriği ve yapısı ile birlikte İstihdam Seferberliği Tanıtım Toplantısı, Sektörel Şura, Akreditasyon Ödül Töreni ve Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü toplantıları ile ilgili meclis üyelerine bilgiler verildi. TOBB İle MEB arasında imzalanan mesleki eğitim konuları da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nden öğretim görevlileri tarafından seminerde üyelere anlatıldı ve bilgi sahibi olmaları sağlandı. 
SOSYAL MARKET PROJESİNE BÜYÜK İLGİ 
GTO’nun hazırladığı ve yakın zamanda hayata geçireceği Sosyal Market projesi TOBB çevrelerinde de ilgi ile karşılandı. Bu projeyi başta TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi olmak üzere bir çok oda ve borsa yakından takip ederken, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Güven Sak, proje ile ilgili GTO Başkanı Nail Çiler’den bilgi aldı. 
 
ÇİLER : BİZİM İÇİN FAYDALI OLDU 
Bu GTO üyelerimize motivasyon başta olmak üzere bir çok alanda faydalı bilgiler verildi. TOBB’u henüz tanımayan, bilmeyen yeni meclis üyelerimiz bu şekilde TOBB’u tanıma fırsatı buldular. 
2019 yılında Türk ekonomisi ve beklentiler uzmanlarca meclis üyelerimize aktarıldı. Odaların yaptıkları, yapacakları projeler örneklerle anlatıldı. BU konuşmalarda da anladık ki GTO olarak biz doğru yoldayız, TOBB’un diğer odalarından çok daha ileride olduğumuz görüp, bu anlatılanlardan fazlasını yaptığımız için de biraz olsun gurur duyduk diyebilirim’’ dedi.