Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Oynamadığı kumar yüzünden ceza yedi

İzmir Ege Üniversitesi'nde öğrenim gören yirmibir yaşındaki Caner Yurdakul, İstanbul Kağıthane'de oynamadığını ileri sürdüğü kumar nedeniyle para cezasına çarptırıldığını söyledi.

Oynamadığı kumar yüzünden ceza yedi
28 Mayıs 2015 - 12:57
Ailesinin  Darıca'da  yaşadığını, kendisinin ise öğrenimi nedeniyle İzmir'de bulunduğunu belirten Caner Yurdakul, oynamadığı kumar nedeniyle İstanbul Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Ekipleri'nce adına tutanak tutulduğunu ve bu nedenle kabahatlar Kanununun ilgili maddesince para cezası kesildiğini ifade etti.
2014 yılının Aralık ayında kumar oynadığı iddasıyla kendisine 91 TL'lik para cezası kesildiğini Darıca'da lokanta işleten ailesinden öğrendiğinde çok şaşırdığını söyleyen Caner Yurdakul, '' Ben o tarihlerde İzmir'deki okulumdaydım. Hayatım boyunca Kağıthane'ye hiç gitmedim ve kumar da oynamadım. Ancak benin adıma ailemin işyerine bu nedenle ödeme emri gelmiş. Anne ve babama mahcup oldum'' şeklinde konuştu.
Yurdakul, bir kaç yıl önce kimliğini kaybettiğini de sözlerine ekleyerek, '' bu nedenle başkaları tarafından adıma düzenlenmiş sahte kimlik olma ihtimalinden şüphe etmekteyim, bu durumun düzeltilmesi için en kısa zamanda savcılığa başvurup konuyla ilgili itiraz dilekçesi vereceğim'' dedi.