Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hisarcıklıoğlu'ndan Çiler'e tam destek!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımı ile Gebze Ticaret Odası'nda düzenlenen toplantıya Gebze'nin önde gelen iş, siyaset ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Toplantıda konuşan Hisarcıklıoğlu, '' 3 oyum var. Hepsi Nail Çiler'indir. Allah razı olsun. Gurur duyuyoruz Gebze Ticaret Odası ile'' dedi.

Hisarcıklıoğlu'ndan Çiler'e tam destek!
22 Mart 2018 - 11:47
GTO Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda Kocaeli Sanayi Odası Temsilcileri, OSB Temsilcileri, GTO Meclis Üyeleri, GTO Yönetim Kurulu Üyeleri, meslek komite üyeleri, SİAD Temsilcileri, STK Temsilcileri hazır bulundu.Toplantınınn açılış konuşmasını yapan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, "Bütün çalışmalarımızda bizlere destek veren başta TOBB olmak üzere tüm dinamikjlere teşekkür ederim. Bugün önemli bir gün. Baharın gelişlini temsil eden Nevruz Bayramı. Bayramınızı kutlarım. Daum Sendromu farkındalık günü olmasınıda unutmuyoruz. TOBB bşaknımkız her zman yanımızda oldu. Bugün sadece Gebze'yi anlatıcam. Dördü iktisat olmak üzere 9 osb'miz var. Altyapısı ve sosyal tesisleri ile ülkenin en donanımlı osb'leri bizde. Türkiye'de toplam 825 tane Ar­GE var 75 tanesi Gebze'de. Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Biz birlikte güçlüyüz. Bu odanın tarih dokusuda var. Biz ekonomik yapısı ile Gebze'nin ve bu bölgenin tarihi dokularını ön plana çıkaracağız. TOBB Başkanımız 3 firmamızda yetkilidr. Kendisini oy vermeye davet ediyorum. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'nde tüm odalar ve borsalar arasında birinci sıradayız. Eğitim olmazsa olmazlarımızdandır. KOBİ'lerimizin gelişimlerine katkı sunmak için firmalarımız için doğalgaz kullanımlarına destek verdik. 
 
TÜKETİM YOKOLUŞTUR 
İhracat projemiz ile 28 firmamız ihracat yapar hale geldi. E­Ticaret projesini geliştiriyoruz. Yapay zeka ve makineler hayatımıza girdi. Bunlara hazırlıklı olmamız gerekiyor. Sanayi 4­0 devrimine bu bölge hazır. Herkes elini değil omuzunu taşın altına koyuyor. Bizim vakfımız var. EMeği geçenlere tekrar teşekkür ederim. Bütün projelerimizi vakıftan yapıyoruz. Bileşim lisesini yaptık. GOSB'da kurulacak Mesleki ve Teknik Lisesi'ni bölgeye kazandırıyoruz. Bizde proje bitmez. Burası adeta bir akademi gibi. Baktık stajyer öğrencilerde sıkıntı var. Stajyer transfer ofisi kuruyoruz. İşverini stajyer ile buluşturacağız. Robotik Kodlama ve E Mucit Projelerimizle çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz. Biz zengin kentin zengin bekçileriyiz. Üretmezsek yok oluruz. Tüketim yokoluştur. Dilovası Halk Eğitim ve Mehmet Yıldırım Toplum Sağlk Merkezi bitti Nisan ayında teslim alıyoruz. Bundan sonra Hereke diye internete yazınca Çin yerine GTO ve Gebze ismi çıkacak. E­Sınav Merkezi en son teknoloji ile donaltılırak hizmete açıldı. Odanın kimseye borcu yok. Hiçbir projede geri kalmayacak kadar da paramız var. 5 ayrı noktaya 112 Acil Servis istasyonu açtık. Çayırova'ya Türk Kızılayı Şubesi açıyoruz. İçinde eğitim salonları ve taziye evleri var. İnşallah iftar yemeklerini orada yiyeceğiz.Bu bölgede hastane ve otellerin sayısı arttı. Hastane ve otelleri içine katan sağlık turizmine başlayacağız. Aleattin Kurt Deprem similasyon merkezi yaptık. Bölgemiz malum deprem bölgesi. Akıllı şehir kavramında, akıllı çevre, akıllı ekonomi ile bölgemizde farkındalık oluşturmak ve karar vericilere kaynaklık etmek amacıyla bir panel düzenliyoruz. Hiç haketmediğimiz bir durum yaşadık. Malum yapı burada da odaklanmaya başlamıştı. Onlara ilk darbeyi biz vurduk. Üzerinde durduğumuziki unusuru daha bahsetmeden geçmeyeyim. Nefes kredisi ve kredi garanti fonu gerçekten bölge tüccarına önemli bir destek sağladı. Yarın kutlayacağımız kandil ülkemize hayır getirsin. Bu mübarek gecede dularımız Afrin'deki kınalı kuzular için olsun."diyerek sözlerini tamamladı. 
 
3 OYUMDA ÇİLER'İNDİR 
Çiler'in ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, " 3 oyum var. Hepsi Nail Çiler'indir. Allah razı olsun. Gurur duyuyoruz Gebze Ticaret Odası ile. Gebze'yi anlatmaya zaten gerek yok. GTO 5 yıldızlı akredite olmuş bir oda. Dünyada en gelişmiş oda hangi standartta hizmet veriyorsa GTO'da aynı standartta hizmet veriyor. Gebze Paris'in standartına geldi. Çalışan, yönetimde bulunan ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum. E­Oda devride başladı. Artık hertürlü hizmeti odaya gelmeden online olarak 24 saat içinde o belgeyi alabiliyorsunuz. Bütün ödemeleri yapıyorsunuz. Gece 24.00'da yatağından faaliyet belgesini alma imkanınız var. Nefes kredisi geçen yılın başında çok önemliydi. Başbakanımızdan tarih bekliyoruz. Bu yılda nefes kredisi için bir çalışmamız var. Dünyayı kapsayan bütün iş çevreleri örgütlendi. Dünyada bana bir oda gösterin ki üyesine kredi alırken kefil olsun. Kerdeş kardeşe, baba oğula kefil olmuyor. Biz üyemize kefil oluyoruz. 221 Milyar TL üyemize kefil olarak üyemiz,in krediden faydalnmasını sağladık. Tüm Türkiye'de 344 Bin üyemize kefil olduk. " dedi. Konuşmaların sonunda hediye sunumları ile program sona erdi.