Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Haydi çocuklar, size güveniyoruz!

2.Lig Kırmızı Grup’ta kümede kalma mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, bugün sahasında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek.

Haydi çocuklar, size güveniyoruz!
03 Nisan 2019 - 09:47
2.Lig Kırmızı Grup’ta kümede kalma mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, bugün sahasında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Ligin dibine demir atan sarı yeşilli ekibimiz, kazanmaktan başka çaresi olmayan kritik 90 dakikadan 3 puan çıkararak ligde tutunma umutlarını gelecek haftalara taşımak istiyor. Ligin ilk yarısında Oktay Derelioğlu yönetiminde rakibine 2-0’lık skorla teslim olan sarı yeşilliler, rövanş maçını kazanarak kötü gidişe dur demek istiyor. Temsilcimizde sezonu kapatan Ahmet Kutluer dışında eksik bir futbolcu bulunmuyor. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanacak olan mücadele bugün saat 15.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Gaziantep bölgesi hakemi Yakup Özkan yönetecek
 
Çınaraltı yalnız bırakmayacak!
Darıca G.B’nin vefakar taraftar grubu Çınaraltı, Pendikspor maçında da takımımızı yalnız bırakmayacak. Çınaraltı Taraftar Grubu yaptığı açıklamada ‘’Küme düşmesi beklenen ve  belediyenin, iş adamlarının, sahip çıkmadığı adeta kaderine terk edilen kulübümüzün herzaman olduğu gibi bugün de Pendikspor maçında yanındayız, arkasındayız olmayada devam edeceğiz.  Bugün saat 15:00’da Darıca 15 Temmuz Şehitler Stadyumunda görüşmek üzere. Asırlık çınarı iyi günde olduğu gibi kötü günde de terk etmeyen taraftarlarımıza duyurulur’’ denildi.