Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karaosmanoğlu bu birliğe karşı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Merhum eski Gebze Belediye Başkanı Ahmet Penbegüllü’nün kurduğu Gebze Belediyeler Birliği’ne gerek olmadığını söylemişti

Karaosmanoğlu bu birliğe karşı!
13 Eylül 2017 - 23:58
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli’nin batı yakasında bulunan ilçelerin birliği adına kurulan Gebze Belediyeler Birliği’nin gereksiz bir uygulama olduğunu her fırsatta dile getiriyor.  Bu birliğin vakit kaybı olduğunu belirten Karaosmanoğlu geçtiğimiz aylarda da buna benzer açıklamalar yapmıştı. Gebze Belediyeler Birliği’nin gereksiz bir uygulama olduğunu söyleyen Karaosmanoğlu, “Göreve geldiğim dönemde Kocaeli’nde de belediyeler birliği vardı. 40 tane belediye bir araya gelip vakit kaybından başka bir şey yapmazdı. İlk işim bu belediyeler birliğini kaldırmak oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi zaten var. Her ayda toplantımızı yapıyoruz.  Konuşmak isteyen gelip orada konuşabilir, derdini anlatabilir. Belediyeler birliği boşuna vakit kaybı’’ demişti.
 
BATI YAKASINI  TEMSİL EDİYOR
Gebze Belediyeler Birliği, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Belediyesi tarafından kurulmuş olup bu dört ilçeye daha hizmet sunmak adına kuruldu. 2011 yılında kurulan birliğin amacı, yazı işleri, meclis ve encümen işlemleri, arşiv, mali işler ve destek hizmetleri konusunda mevzuatın ve çağdaş yönetim ilkelerinin gerektirdiği kurumsal yapıyı oluşturarak, kalite, performans ve memnuniyet düzeyi açısından sürdürülebilir başarıyı yakalamak. Birliğin bu dönem ki Başkanı ise Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci.