Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Şampiyon yap bizi İncedal!

3.Ligde şampiyonluk hedefleyen temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Teknik Direktör Yavuz İncedal ile sözleşme imzaladı.

Şampiyon yap bizi İncedal!
30 Haziran 2015 - 11:47

Daha önce İncedal’la prensip anlaşmasına varan ve ön protokol imzalayan Darıca Gençlerbirliği yönetimi, İncedal’ın Çorum Belediyespor’la sözleşmesini feshedememesi sebebiyle resmi imzayı geciktirmişti. Darıca yöneticileri ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın hazır olduğu  törende İncedal ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. TFF Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Darıca GB'de  yönetim ön anlaşma yaptığı  Teknik Direktör Yavuz İncedal ile sözleşme imzaladı. Darıca yöneticileri ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın hazır olduğu  imza töreninde Yeni Teknik Direktör Yavuz İncedal Sarı - Yeşilli ekibimize iki yıllık sözleşmeye imza attı. 

KARABACAK:HAYIRLI OLSUN

Darıca Belediye Başkanı ve Darıca GB Onursal Başkanı Şükrü Karabacak yaptığı açıklamada  "Sezon bittikten sonra gündemimize dört beş hoca aldık ve yönetim olarak Yavuz İncedal’da karar kıldık ve uzun görüşmelerin ardından hocamızla anlaştık. Bu sezon iyi bir kadro kurup, Darıca GB'yi en iyi yerlerde göreceğiz. Hayırlı olsun" dedi. 

 

ÖRS: HEDEF 2.LİG

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Abdullah Örs Teknik Direktör Yavuz İncedal’la imzaladıkları sözleşmenin hayırlı olmasını diledi. Örs yaptığı açıklamada İncedal’ın ekibiyle birlikte 2 yıllık sözleşmeyle kulübün teknik direktörlüğüne getirildi. Sayın İncedal ve ekibi bundan sonda Darıca GB’nin başarısı için ter dökecek. Hedefimiz kesinlikle 2. Lig” dedi.

 

İNCEDAL: TARAFTARLARIN BEKLENTİSİNİ BİLİYORUM

Teknik Direktör Yavuz İncedal ise "Taraftarın beklentisini biliyorum ve onun için Darıca'ya başarılı olmaya geldim. Teklif geldiğinde hiç düşünmeden bu güzel kulübe evet dedi. Umarım herşey istediğimiz gibi olur" dedi.