Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli Emlakçılar Odası bir ilke imza attı

Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, dijital platformda daha başarılı işlere imza atmak için web sitesi kurdu

Kocaeli Emlakçılar Odası bir ilke imza attı
27 Kasım 2017 - 09:01
Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası dün Kocaeli Ticaret Odası’nda bulunan Burhan Kasım Meclis Salonu’na toplantı gerçekleştirdi. Başkan Ahmet Pekin önderliğinde gerçekleşen toplantıya yönetim kurulu üyeleri ve oda üyeleri katılım sağladı.
 
WEB SİTESİ TANITILDI
Toplantıda odanın yeni kurulan web sitesi tanıtıldı. Toplantıda konuşan Başkan Pekin, emlakçılar odasının dijital platformlarda planladığı ve hayata geçirmek için yapmış olduğu web tasarımdan bahsetti. Pekin, “Aralık ayı içerisinde kullanıma açacağımız web istemiz meslektaşlarımızı diğer konularda olduğu gibi Kocaeli olarak bir adım daha ileriye taşıyacaktır. Kurulduğumuz günden beri oda olarak Türkiye’ye örnek olacak çalışmalara imza attı. Belediyelerde ki uygulamalarımız birçok il tarafından örnek alınmış ve uygulamaya konulmuştur” diye konuştu.
 
EMLAK PORTALLARI
Türkiye’nin hiçbir ilinde bulunmayan bir web site çalışması yaptıklarını kaydeden Başkan Ahmet Pekin, “Sitemiz bu gün emlak portallarının bile yazılım ve teknolojilerinin üzerinde bir çalışma olarak size sunulacaktır. Bu siteye meslektaşlarımız ve portföylerini de girecek bu site üzerinden de üyesi bulundukları tüm emlak portallarına aynı anda giriş yapmış olacaklar” dedi. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın Taşınmaz Ticareti hakkında çıkartmış olduğu yönetmelik konusundan da söz eden Pekin, “Bu yönetmelik bakanlığın sitesinde görüşe açılmıştı. Bizde yazılı biçimde federasyonumuza, TESK ve bakanlığa itiraz ettiğimiz ve düzeltilmesini istediğimiz konuları bildirdik. Kocaeli olarak farkımızı ortaya koyduk. Bu çalışmalar Emlak Müşavirliği yasasının çıkması için alt yapı olacaktır. Bu bizim hedefimiz emlak müşavirliği yasasının bir an  önce çıkmasıdır" diyerek sözlerini tamamladı.