Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Milli Eğitim Binası 2018 yatırım programında

İlçe olduğumuzdan bu yana, Darıca’ya yakışmayan bir prefabrik binada hizmet veren Darıca ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yeni hizmet binası 2018 yılı programına alındı.

Darıca Milli Eğitim Binası 2018 yatırım programında
17 Ağustos 2017 - 10:27
Prefabrik binası yetersiz olduğu için geçtiğimiz sene Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bulunan ek binaya taşınan Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü binası 2018 yılı hizmet programına alındı. 
Mevcut prefabrik binasının yerine yapılacak olan binanın bir kısmı Darıca Aslan Çimento İlkokulu’na diğer büyük bir kısmı ise Darıca ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredilecek. Konuyla alakalı gazetemize açıklamalarda bulunan Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, ‘’Yeni binamız geniş ve ferah çalışma alanları, toplantı ve konferans salonlarının yer aldığı, teknolojinin son imkanları ile donatılmış, ilçemize ve Millî Eğitim Müdürlüğümüze yakışır bir hizmet binası olacak. Tamamı Kocaeli Valiliği tarafından yapılacak olan binamız, 2018 yatırım programına alındı. İhalesi ise ilerleyen günlerde yapılacak. Kaymakamımız Ömer Karaman’ın büyük gayret ve çabası sayesinde Valiliğimiz, yeni hizmet binamızı yapma konusunu programına aldı. Darıca’ya hayırlı olsun’’ dedi.