Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Gençler, Kudüs'e gitti

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman başkanlığında il ve ilçe yöneticilerinden oluşan 20 kişi Kudüs’e gitti.

AK Gençler, Kudüs'e gitti
03 Kasım 2017 - 09:13
AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, AK Parti Darıca İlçe Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk,  ilçe gençlik kolları başkanlarının, il ve ilçe yöneticilerinin olduğu 20 kişi ile Kudüs’e gitti. Başkan Kahraman; ‘’20 yönetici kardeşimle beraber Filistin’e, Kudüs’e gitme, Filistinli kardeşlerimize destek olma kararı aldık. İnşallah ziyaretimiz imkanı olan genç kardeşlerimize örnek olur.” Dedi
 
TURİSTİK GEZİ DEĞİL, SEFER…
Filistin’de yaşananlara gençler olarak kayıtsız kalınmaması gerektiğini ifade eden Kahraman, ” Yaptığımız bu ziyaret bir turistik gezi değil, adeta bir seferdir. Mescid-i Aksâ sadece bir cami değildir. Mescid-i Aksâ, Kudüs bizim için bir semboldür. Kudüs ve Filistin meselesi bizim, sizin, hepimizin, bütün Müslümanların meselesidir. Hükümetimiz yapılması gereken birçok şeyi yapıyor. Bizim yapabileceğimiz, elimizden gelen şey Kudüs’ü yalnız bırakmamak ve Mescid-i Aksâ’nın cemaatini arttırmaktır. Filistin’in her zaman manevi olarak yanındaydık. İnşallah şimdi bu seferimizle bedenen de yanlarında olduğumuzu gösterdik. Buradaki Müslüman kardeşlerimizle beraber yan yana omuz omuza namaz kılacağız inşallah. Kendimize görev olarak adlettiğimiz bu geziyi Allah’ın izniyle gerçekleştiriyoruz.” dedi.
 
CUMHURBAŞKANIMIZIN ÇAĞRISI 
Dünya üzerinde Müslümanlara yapılan zulümlere hiçbir zaman kayıtsız kalmadıklarını ifade eden Kahraman, ” Kocaeli’nin AK Gençleri olarak her zaman dünyanın neresinde olursa olsun Müslüman kardeşlerimizin destekçisi olmaya, elimizden geldiğince yardım etmeye gayret gösterdik. Bütün dünyada mazlumların sesi, kimsesizlerin kimsesi olan dünya lideri, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “İmkanı olan Kudüs’e gitsin” çağrısını karşılıksız bırakamazdık. AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları olarak yaptığımız bu ziyaret inşallah tüm gençlere örnek olacak” dedi.