Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti Darıca'da gündem yeni anayasa

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı, Daraltılmış Danışma Meclisi’nde buluştu. Danışma Meclisi’nde konuşan Başkan Bıyık, “Referandum’da Darıca’da görmek istediğimiz sonucu alacağımıza eminim.” dedi.

Ak Parti Darıca'da gündem yeni anayasa
19 Ocak 2017 - 08:38
AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı, Daraltılmış Danışma Meclisi’nde buluştu. AK Parti Darıca, 45. Danışma Meclisi toplantısını dün gerçekleştirdi. Toplantıya Belediye Başkan Şükrü Karabacak, İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, İl başkan yardımcısı Ahmet Berberoğlu, il yöneticisi İdris Demir, ilçe yönetimi, Meclis üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları ile gerçekleştirildi.
Danışma toplantısının en önemli gündem maddesi Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi olurken, Darıca Teşkilatı Referanduma hazır olduklarının mesajını verdiler.
 
BIYIK: REFERANDUM İÇİN HAZIRIZ
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık danışma da yaptığı konuşma da, “Darıca olarak referanduma hazırız. Her seçimde olduğu gibi bu seçime de teşkilatlarımızla hazırlanıyoruz. Ana kademe, kadın ve gençlik ve mahalle yönetimlerimizdeki arkadaşlarımızın desteği ile referandumda %60’ı geçeceğimize inanıyorum.” Dedi.