Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GESDER, P plakaları sordu

GESDER Başkanı Bülent Işık, P plakası olmadığı için birçok servisçinin ağır cezalara maruz kaldığını belirterek, “Biz vergilerimizi ödüyoruz" dedi

GESDER, P plakaları sordu
05 Mart 2013 - 09:08
 GESDER Başkanı Bülent Işık, P plakası olmadığı için birçok servisçinin ağır cezalara maruz kaldığını belirterek, “Biz vergilerimizi ödüyoruz. Ama P plakaları olmayan arkadaşlarımıza ceza kesiliyor. Ayrıca biz ihtiyaçtan fazla P plakası olanlara karşıyız. Çünkü bu plakalar servisçi olmayan herkeste var.” dedi.
 
Gebze Servisçiler Derneği (GESDER)Başkanı Bülent Işık, P plakaları Kocaeli Servis Araçları Odası Başkanı Ahmet Taşçı’nın ahbaplarına dağıttığını söyledi. Işık “Taşçı, ortaya çıkıp bu plakaların kime verildiğini açıklasın.” dedi. Samsunlular Derneği’nde yönetim kurulu ve servisçilerle basın toplantısı düzenleyen Bülent Işık servisçi esnafının zor durumda olduğunu söyledi.
 
P PLAKALAR KİMDE?
4 yıldan beri bu konularda sıkıntı çektiklerini ifade eden Gebze Servisçiler Derneği Başkanı Bülent Işık, “ Biz vergilerimizi ödüyoruz. Ama P plakaları olmayan arkadaşlarımıza ceza kesiliyor. Ayrıca biz ihtiyaçtan fazla P plakası olanlara karşıyız. Çünkü bu plakalar servisçi olmayan herkeste var. Oysa plakaların bu işi yapan esnaflarda olması gerekmiyor mu? Biz bu haksızlığa karşıyız. Haksızlığın ortadan kaldırılmasını istiyoruz.” dedi.
 
BÜYÜKŞEHİR VERDİĞİ SÖZÜ TUTSUN
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği sözlerin arkasında durması gerektiğini söyleyen Işık, “Biz buradan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na sesleniyoruz.  Bu cezalar, plakaları yastık altında tutanlara kesilmiyor Ama bizim gibi onurlu bir şekilde çalışanlara kesiliyor. 730 arkadaşımıza plaka konusunda cezalar kesildi. Ödediğimiz cezalarla vergi dairesini biz ayakta tutuyoruz. Ayrıca Kocaeli Servis Araçları Odası Başkanı Ahmet Taşçı, P plakalarını ahbaplarına dağıtıyor.  Biz Taşçı’nın, ortaya çıkıp bu plakaların kime verildiğini açıklamasını istiyoruz.” diye konuştu.