Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yakup Törk'ten görkemli miting!

Millet İttifakı ve CHP Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk'ün mitingine yoğun katılım. Cumhuriyet Meydanı’ndaki miting alanını tamamen dolduran vatandaşlar dev Türk bayrakları ile de adeta büyük bir coşku yaşattılar.

Yakup Törk'ten görkemli miting!
30 Mart 2019 - 12:52
Mitinge CHP’nin Kocaeli milletvekilleri Tahsin Tarhan, Haydar Akar, il başkanı Cengiz Sarıbay, Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir belediye başkan adayı Serdar Kaman, Darıca adayı Yakup Törk, meclis üyesi adayları, il ve ilçe yöneticileri ile binlerce vatandaş katıldı. Rüzgarlı havaya rağmen alanı hınca hınç dolduran vatandaşlar, adeta gövde gösterisi yaptılar.
 
KAMAN : YOLLAYIN BUNLARI
Millet İttifakı Kocaeli büyükşehir belediye başkan adayı Serdar Kaman, “Oyunuzu bize verin, yollayın bunları” dedi. Kaman konuşmasında, “6 milyar lira borcu var bu kentin. Soruyorum, nereye gitti bu paralar, nereye harcadınız?” diye konuştu.

 
 
TÖRK : DARICALILARA GÜVENİYORUM
CHP ve Millet İttifakı Darıca belediye başkan adayı Yakup Törk de, “Bu alanda tüm partilerden insan var. Hiç kimse zorla getirilmedi, gönüllü geldi. Herkesin elinde Türk bayrağı var. Biz iyi bir kardeş olduk” dedi. Törk, değişimin mimarı olarak nitelediği gençler ve kadınlara ayrıca teşekkür ederken, şöyle konuştu: “Ben Darıcalıların sağduyusuna güveniyorum. Bu bir yerel seçim. Darıca’nın geleceğini düşünen, herkesin eşit hizmet almasını istediğini biliyorum. Darıca’ya ne olduğu belirsiz kişileri sokmayacağız, boşa para harcamayacağız. Darıca en iyi hizmeti almayı hak ediyor” dedi