Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'ya çok yakışacak!

Darıca'nın Bayramoğlu ve İstasyon giriş - çıkışlarına yapılacak olan "İş Birliği Güç Birliği" kapısının çalışmalarına başlandı. İlçemize büyük bir estetik katacak olan çalışma büyük heyecan uyandırdı.

Darıca'ya çok yakışacak!
10 Mart 2013 - 16:47
 Mayıs ayına kadar yapımının tamamlanması planlanan kapılarla, Darıca estetik mimari hüviyetini inşa etmeye devam ediyor. 2-3 aya bitecek projenin açılışına ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'da katılacak.
İlçeye İstasyon ve Bayramoğlu giriş-çıkışları olmak üzere iki kapı yapacak olan Darıca Belediyesi, söz konusu projenin çalışmalarına önceki gün başladı.Önümüzdeki aylarda bitecek olan proje sonunda Darıca çok farklı bir hale bürünecek. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,  Darıca'ya modern bir görünüm kazandıracak kapılarla beraber ilçenin giriş ve çıkışlarının çok güzel hale geleceğini belirtti. Karabacak gazetemize özel yaptığı açıklamada " "İş Birliği Güç Birliği" kapıları, şehrimize girerken insanlara Darıca hakkında bilgi verecek bir kapı. Üzerinde gemi dümeni ile birlikte çapaları, Osmanlı kayığı ile birlikte güzel bir proje olacak Yine burada tarihimizi, kültürümüzü unutmadan şehrin süsleme sanatı işlenmiş bu projede Darıca’nın bir markası olacak" dedi