Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çetinkaya muhtar adayları ve STK'larla buluştu

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya Darıca Belediyesi mahalle Muhtar adayları ve Stk temsilcileri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Çetinkaya muhtar adayları ve STK'larla buluştu
25 Mart 2019 - 09:04
31 Mart Yerel Seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya , Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın ve Saadet Partisi il Başkanı Nurettin Çelik katılımları Muhtar adayları ve  Stk temsilcileri ile bir araya geldi.
 Birol Aydın yerel seçimde duygu ile değil akılla tercih yapma çağrısında bulundu.
Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, iktidar partisinin hem genel hem yerel yükü kaldıramayacağını belirtip seçmenden duygusu değil aklıyla tercihte bulunmasını istedi. Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilatı’nın Darıca Emek Mahallesi, Emsa Palace Hotel Salman Et’teki kahvaltılı toplantısında muhtarlar, muhtar adayları, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri ile bir araya gelen Aydın, “Hükümetin yükünü hafifletin ki gerek ekonomi gerekse eğitimle ilgili politikalarında sağlıklı karar alabilip iyi işler yapabilsinler. Bu yerel seçimde onların yükünü hafifletmek hem onların, hem de ülkenin yararına olur” diye konuştu. Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanvekili Şemsettin Akyüz’ün selamlama, Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik’in kısa bir değerlendirme konuşmasının ardından Darıca Belediye Başkan adayı Selim Çetinkaya söz aldı. Çetinkaya da kısa tuttuğu konuşmasında projeden çok prensiplerinin yer aldığını belirtip, “Birinci prensibimiz istişaredir. Darıca’ya ilişkin her projemizde yerelde iktidara geldiğimizde kuracağımız halk meclislerine, ardından muhtarlara ve hemşeri dernekleri ile derneklerin görüşlerine başvuracağız” dedi.