Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

36 aracın lastiklerini bıçaklayanlar önce kameraya, sonra polise yakalandı!

Darıca’da 6 gün önce park halindeki 36 aracın lastiklerini bıçak saplayarak patlatan 5 kişilik grubun olay anındaki görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüleri inceleyen polis, eşkalini belirlediği zanlılardan 3 kişiyi yakalayarak göz altına aldı

36 aracın lastiklerini bıçaklayanlar önce kameraya, sonra polise yakalandı!
01 Mayıs 2019 - 11:35
Darıca Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi Berna Sokak, Orhangazi Caddesi Belge Sokak, Cengaver Sokak, Cuma Sokak, Çevre Sokak, Cevher Sokak, Alev Sokak ve Doğu Sokak’ta 6 gün önce sabaha karşı park halinde bulunan 36 aracın lastiklerini bıçaklayarak patlatan 5 kişinin görüntüleri çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.
Görüntülerden yola çıkan polis, yaptığı incelemelerin ardından olaya karışan 3 kişiyi göz altına aldı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde, 5 kişiden oluşan gurubun adı geçen sokaklardan birisine toplu olarak girdikleri ve daha sonra da guruptan 2 kişinin karşılaştıkları ilk iki otomobilin ön ve arka lastiklerine bıçak soktukları görünüyor.
Olaya karışan ve isimleri açıklanmayan 3 kişiyi dün göz altına alan polis, diğer 2 kişiyi de yakalamak için çalışma başlattı.