Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da Tuncay Özkan izdihamı

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi, İzmir Milletvekili, Gazeteci-Yazar Tuncay Özkan Darıca Özdemir Düğün Salonu’nda CHP Darıca İlçe Örgütü ile bir araya geldi. Özkan'a partililer büyük ilgi gösterdi. Programdan sonra Darıca sokaklarına çıkan CHP'liler, Darıcalıların dertlerini dinledi.

Darıca'da Tuncay Özkan izdihamı
15 Ekim 2015 - 10:10

Geceye CHP Kocaeli Milletvekilleri Tahsin Tarhan ve Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Milletvekili adaylarından Yakup Törk, CHP Darıca İlçe başkanı Şinasi Serdar, CHP Gebze İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı Serap Aydın, CHP'nin önde gelen isimleri katıldı. 

SERDAR: CHP'NİN İKTİDAR OLMASI ŞART

Gecede ilk konuşmayı CHP Darıca İlçe Başkanı Şinasi Serdar yaptı. Serdar konuşmasında Ak Parti hükümetine yüklenerek, ''Sırf Cumhurbaşkanı seçim istediği için seçime gidiyoruz. Onların ismi Ak ise bizim yüreğimiz Ak. Yolsuzlukların, hırsızlıkların, katliamların bitmesi için CHP'nin iktidar olması şart. Bizler vatanlarını seven gerçek insanlarız. Onların ki  gibi sahte sevgimiz yok'' dedi. 

ÖZKAN: 1 KASIM İKİNCİ KURTULUŞ SAVAŞIDIR

Geceye konuşmacı olarak katılan ve Darıcalılardan büyülk alkış alarak sahneye çıkan CHP PM Üyesi, İzmir Milletvekili, Gazeteci-Yazar Tuncay Özkan ise, “Bizler yetkimizi büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarından aldık. CHP’nin kökleri Sivas Kongresi’ne, Kuvva-i Milliye ruhuna dayanmaktadır. Bilinmelidir ki, 1 Kasım, cumhuriyetimizin ve partimizin ikinci kurtuluş savaşıdır. O yüzden 1 Kasım’a kadar çok çalışmalıyız. Yurttaşlarımızı en doğru şekilde bilgilendirmeliyiz. Emeklilerimizin, asgari ücretlilerin yüzü CHP iktidarında gülecek”diyerek sözlerini tamamladı. 

İKTİDAR MİLLETVEKİLİ OLMAK İSTİYORUM
Salonda kısa bir selamlama konuşması yapan ve büyük bir coşkuya neden olan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “Tüm ilçe örgütümüzü, örgüt emekçilerimizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Bugün buraya katıldığı için Parti Meclis Üyemiz, sevgili Tuncay Özkan’a çok teşekkür ediyoruz. Bizleri duygulandırdı, onurlandırdı, hırslandırdı, heyecanlandırdı. Sürekli ifade ettiğim bir şeyi tekrarlamak istiyorum. Ben kısmetli bir politikacıyım. 7 Haziran’da seçime gittik, bize hükümeti kurma görevini vermediler. Hakkımızı gasp ettiler. 1 Kasım’da tekrar seçime gidiyoruz. Ben muhalefet milletvekili olmak istemiyorum, iktidar milletvekili olmak istiyorum” diyerek toplantıya katılanlardan yoğun alkış aldı.

TÖRK: AİLEMLE BİRLİKTEYİM

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Yakup Törk ise yaptığı konuşmada ''Ben burada sevgili Darıca ailemle birlikteyim. Biz bu seçimden 5 abimizi dostumuzu, ablamızı meclise göndererek, iktidar olacağız. Darıca, CHP'nin yeniden kalesi olacak. Herkesi seçimlerde 4 kolla çalışmaya davet ediyorum'' dedi.

ÇINARALTI'NDA DERT DİNLEDİLER

Programdan sonra Darıca sokaklarına inerek, Darıcalılarla buluşan CHP heyeti, Darıcalıların dertlerini dinledi. Çınaraltı'na giderek, vatandaşlarla sohbet eden CHP'liler, bir çok vatandaştan oy sözü aldı, parti rozeti taktı.