Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Eğitimci Yakup Çelik, ameliyat oluyor

Kocaeli bölgesinin başarılı eğitimcilerinden Darıca - Şehit Edip Zengin Anadolu Lisesi müdürü Yakup Çelik bugün sağlığına kavuşmak için ameliyat olacak.

Eğitimci Yakup Çelik, ameliyat oluyor
17 Haziran 2019 - 10:48
Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan eğitimci Yakup Çelik doktorunun tavsiyesi ile daha sağlıklı bir hayata merhaba demek adına ameliyat olma kararı aldı.
 
Bugün saat 11.00’de İstanbul/Acıbadem hastanesinde ameliyat olacak olan Yakup Çelik’e sağlıklı günler temenni ediyoruz.
 
YAKUP ÇELİK KİMDİR.?
 
01.01.1970 yılında Kelkit´te dünyaya geldi. İlkokulu Kelkit´te Çiftlik İlkokulunda, orta okulu Kelkit İmam Hatip Lisesinde, Liseyi, Kelkit Lisesinde tamamladı. 1991 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Matematik bölümünden mezun olduktan sonra 1992 yılında Van Muradiye Atatürk İlköğretim Okulu´nda göreve başladı. Daha sonra sırasıyla, Gebze Fevzi Çakmak Lisesi´nde Matematik Öğretmenliği, Ahmet Parmaksızoğlu Ticaret Meslek Lisesinde müdür yardımcılığı ve müdür başyardımcılığı görevlerinde bulundu. 1999 yılında. yöneticilik sınavlarında başarılı olarak Çayırova Ticaret Meslek Lisesine Sınav sonucunda 2000 yılında müdür olarak atandı. Çelik Gebze Mimar Sinan İlköğretim Okulunda 6 ay Müdür olarak görev yaptıktan sonra tekrar Gebze Ticaret Meslek lisesinde göreve başladı. 2011 yılında Darıca Şehit Edip Zengin Anadolu Lisesi müdürlüğüne atanmıştır. Halen bu görevi sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır