Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da coşkulu açılış şöleni

Darıca Belediyesi açılış şölenlerinin birincisi olan 112 Acil Servis İstasyonu, Fevzi Çakmak Aile Sağlık Merkezi ve Semt Sahalarının açılışını dün yaptı.

Darıca'da coşkulu açılış şöleni
14 Kasım 2013 - 10:35
 Açılışa Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Kaymakamı Mehmet Öklü, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
112 ACİL SERVİS İSTASYONU BÖLGEYE DEĞER KATACAK
Piri Reis Mahallesi’nde temeli atılan 112 acil servis istasyonunun, bölgeye büyük bir değer katacağını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca’ya ihtiyaç olan her şeyi düşünüp gerçekleştirdiklerini ve bu konuda kendilerini yalnız bırakmayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Daha sonra temeli atılan 112 acil istasyonu önümüzdeki aylarda hizmete girecek.
 
AİLE SAĞLIK MERKEZİ AÇILDI
Daha sonra hep beraber Fevzi Çakmak Mahallesi Aile Sağlık Merkezi’ne geçen protokol üyeleri, burada yeni yapılan aile sağlık merkezini hizmete açtılar. Daha önce bu mahallede yaşadığını ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu mahalleye kazandırılan bu önemli hizmetten dolayı, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı tebrik etti. Çocuklarla beraber açılış kurdelasını kesen protokol üyeleri, halkın yoğun ilgisine de maruz kaldı.
 
SEMT SAHASINA AŞIK MURAT ÇOBANOĞLU’NUN İSMİ VERİLDİ
Semt sahalarından ilki olan Fevzi Çakmak Mahalle semt sahasına Aşık Murat Çobanoğlu’nun ismini verdiklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bu değerli ozanın ismini yaşatacaklarını söyledi. 29 Ekim Cumhuriyet Koşusunda başarılı olan öğrencilerinden çeşitli ödüller aldığı program daha sonra sona erdi.