Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Saadet Darıca il kongresine hazır!

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, partisinin Kocaeli il kongresi ile alakalı gazetemize açıklamalarda bulundu. Çetinkaya açıklamasında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu Kocaeli’de ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyacaklarını ifade etti

Saadet Darıca il kongresine hazır!
20 Ekim 2017 - 09:23
Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, 22 Ekim Pazar 2017 günü İzmit Kapalı Spor Salonu’nda Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun DA katılımıyla gerçekleşecek olan, tüm ülkede ses getiren ‘Sözümüz var” sloganıyla tanıtımı yapılan il kongresine tüm Darıcalıları davet etti. Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı olarak Pazar günü yapılacak kongre için teşkilatların önünden 11:30’da araçlar kaldırılacağını da ifade eden Başkan Çetinkaya açıklamasının devamında ‘’Allah’ın izni ile bu kongremiz büyük yükselişin habercisi olacak ve tüm mazlumlara umut vaat edecektir. Omuzlarımızdaki yükün farkında olan Saadet Partililer olarak yeni bir sürece dâhil oluyoruz.  Çok çalışmak ve büyük hedefe ulaşmak mecburiyetindeyiz. 
Bu davanın mensupları olarak bizler; 1969 yılında Hoca’mız ile birlikte yola çıkarken, başparmaklarımızı havaya kaldırarak milletimize söz vermiştik. Evet! Adil bir düzen için sözümüz var. Faiz zulmünden kurtarmak için sözümüz var. Şahsiyetli dış politika için sözümüz var. Ahlak ve maneviyat için sözümüz var. Tüm mazlumlar için sözümüz var. Tüm Darıcalıları kongremize davet ediyorum’’ dedi.